1398/11/21 بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به مناسبت یوم الله 22 بهمن
    کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به مناسبت یوم الله 22 بهمن بیانیه‌ای صادر کرد.

متن بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به شرح زیر است :

ملت‌ متدين‌ و انقلابی ايران‌

گرامی باد دهه فجر ۹۸ و سالروز دستیابی به استقلال، آزادی، خودباوری و تمسک به شجره طیبه ولایت در سایه‌سار اسلام ناب محمدی (ص).

فرخنده و شیرین باد بر کام ملت بزرگ، مبارز و سربلند ایران اسلامی دستاوردهای اعجاب انگیز فرزندان روح الله کبیر در حوزه‌های مختلف دفاعی، دانش و فناوری.

بی تردید نظام جمهوری اسلامی ایران دستاورد خون هزاران شهید و صبر و پایداری اسطوره‌ای مردم رنج کشیده‌ای است که آرمان‌های بلند اندیشه‌ی اسلام ناب محمدی (ص) را به حوائج پست مادی و جهاد و استقامت در مسیر حق را بر عافیت طلبی قرین ذلت ترجیح دادند.

این انقلاب یک انقلاب عظیم فرهنگی است که اصلی‌ترین پیام آن، بازگشت به شالوده اصیل انسانیت و حرکت بر مدار اخلاق الهی است، همان‌که نبی مکرم اسلام (ص) آن را بزر‌گ‌ترین هدف رسالت خود عنوان فرمود‌ه‌اند.

در چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و در مقطع زمانی كه‌ از یک‌طرف افرادی همچون قاسم سلیمانی‌ها و ابومهدی المهندس‌ها در دفاع از حریم اهل بیت‌ جان‌فشاني‌ کردند و در راه‌ اعتلای كلمه‌ حق‌ از هيچ‌ ايثاري‌ فروگذار‌ی ننمودند و از طرف دیگر جوانان سلحشور سپاهی ما با قدرت خیره‌کننده به پایگاه آمریکایی عین‌الاسد حمله نموده و از کیان ایران اسلامی با تمام توان دفاع نمودند، شما ملت شریف ایران ارزش‌ قدرت‌ راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال‌ را بیش از پیش مي‌شناسيد و مسلماً با تمام‌ توان‌ و به ياري‌ خداوند تبارك‌ و تعالي‌ با شرکت در راهپیمایی بي‌ نظير، بشريت‌ را در مرحله‌اي‌ جديد قرار خواهید داد تا ان‌شاءا... آخرین حربه‌ها و حيله‌های استکبار جهانی در معامله قرن هم،‌ فرو بريزد و وارث‌ حسين‌ بر يزيديان‌ مقدم‌ داشته شود و جهان خود را آماده‌ طلوعي‌ ‌كند كه‌ در سراسر تاريخ‌ انبياء بشارت‌ آن‌ داده شده است.

ما دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل نیز همگام با شما ملت شریف و شهیدپرور ایران اسلامی با حضور گسترده خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن، پایداری و استواری خود را در حمایت و صیانت از انقلاب اسلامی و آرمان‌های بزرگ آن به رخ جهانیان خواهیم کشید.

وعده ما سه شنبه ۲۲ بهمن ماه سال ۱۳۹۸ در راهپیمایی عظیم این یوم ا...