1398/11/02 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل خبر داد؛ موسسات خیریه بهتر هست با نگاه عمیق تر و عالمانه تر بجای تمرکز بر درمان مشکلات به پیشگیری از تولید مشکلات و بیماری ها بپردازد
    اسحق رسولی ورود افراد متخصص به امور خیریه را در حل ریشه ای مشکلات جامعه بسیار موثر دانست

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در دیدار با اعضای شورای مرکز مجمع مهندسان خیر این استان گفت: این که دانشگاهیان و مهندسین به صورت عالمانه تر وارد عمل خیر شده اند نوید راه‌اندازی یک نهضت جدید برای پرداختن به ریشه های اساسی مشکلات و نارسائیها جامعه را می دهد. دانشگاه آزاد اسلامی به معنی واقعی یک دانشگاه عام المنفعه هست. در دوره جدید نیز دانشگاه آزاد اسلامی، بنا بر این دارد که بیش از پیش در خدمت مردم باشد و وارد متن مسائل و چالش های مردم و جامعه شود.

دکتر رسولی ادامه داد: مجمع مهندسان خیر می‌تواند در زمینه های عام المنفعه مهم با دانشگاه همکاری داشته باشد. از جمله در زمینه اشتغال دانش بنیان و رفع بیکاری در بین مهندسان استان.

وی افزود: انجام فعالیت های پراکنده و متنوع در مباحث خیریه باعث کاهش توانایی و تاثیرگذاری یک موسسه می شود.بهتر هست هر موسسه ای یک یا دو مسئله را در کانون توجه قرار دهد و به صورت ریشه ای در حل یک معضل جامعه را به صورت ریشه ای یاری دهد.

رسولی گفت: به عنوان مثال و جهت حل ریشه ای مشکلات سلامت مردم و شیوع سرطان ، کشت ارگانیک در یکی از روستاهای اردبیل را در دستور کار قرار داده ایم  و با آموزش کشاورزان آنها را به تولید محصولات ارگانیک تشویق می کنیم. نتیجه این کار پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری هایی است که با استفاده از محصولات شیمیایی به وجود می آیند.

این عضو هیات علمی دانشگاه ادامه داد: امیدواریم با همکاری این مجموعه از انجام امور خیریه موردی اجتناب کرده و با یک روش علمی مسائل را به صورت ریشه حل کنیم. این موضوع یک کار اساسی و ارزشمند است که تاکنون در انجام آن کوتاهی شده است.

خاطرنشان می کند مجمع مهندسان خیر یک تشکل مردم نهاد است که از سال ۹۳ شروع به کار کرده است و  هدف این مجموعه ارائه خدمات فنی و مهندسی رایگان به نیازمندان و انجام پروژه های عام المنفعه می باشد. در حال حاضر نیز دارای ۶۰۰ عضو متخصص در زمینه های گوناگون می‌باشد که به صورت رایگان به ارائه خدمات می پردازند.