1398/10/25 مدیر گروه رشته علوم ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل: اولین گروه از دانشجویان مقطع دکتری این واحد از رساله خود دفاع کردند
    علی جعفری از برگزاری اولین جلسه دفاع مقطع دکتری رشته علوم ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، جعفری گفت: دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل از سال 1393 در مقطع دکتری رشته علوم ارتباطات اقدام به پذیرش دانشجو کرده است و هم اکنون 50 نفر در مقطع دکتری این رشته در حال تحصیل می باشند، که امروز اولین جلسات دفاع این مقطع برگزار شد و شیما اکبری و محسن کفیلی‌فرد از رساله دکتری خود  دفاع کردند.

مدیر گروه رشته علوم ارتباطات واحد اردبیل ادامه داد: رساله شیما اکبری با عنوان "نقش دیجیتالی شدن مصرف رسانه ای درسبک زندگی شهروندان تهرانی"  و رساله محسن کفیلی‌فرد با عنوان "شیوه‌ها و سبک‌های بازنمایی هویت دینی در انیمیشن‌های ایرانی" بود که در هر دو رساله بنده به عنوان استاد راهنما و آقای سلطانی‌فر به عنوان مشاور در خدمت این عزیزان بودیم.