1398/10/02 با سخنرانی محمد انوشه و با حضور بیش از 300 نفر همایش عشق مجازی برگزار شد
    همایش عشق مجازی با سخنرانی دکتر انوشه ، روانشناس معروف و محبوب کشور، در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، همایش عشق مجازی با سخنرانی  روانشناس معروف و محبوب ،محمد انوشه  و به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد.

لازم به ذکر است: سخنرانی های دکتر انوشه تا کنون در دانشگاه‌های مطرح کشور صورت گرفته و دانشجویان و اساتید زیادی از او حمایت کردند. او در سخنرانی های خود از فنون بیشماری استفاده می کند و به اصطلاح استاد سخنوری است. به نوعی دکتر انوشه متخصص تیپولوژی بوده و همچنین مشاور وزیر فرانسه نیز بوده است. از دکتر محمود انوشه به عنوان یک سخنران ماهر یاد می شود و او به مسائل خانوادگی، اجتماعی ، عاطفی و غیره در سخنرانی هایش اشاره می کند.