1398/09/23 معاون آموزشی واحد اردبیل: مرحله ثبت نام تکمیل ظرفیت مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بر اساس سوابق تحصیلی نیمسال دوم ۹۹- ۹۸ و مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی سال 1399 آغاز شد
    بهنام بهاری از آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بر اساس سوابق تحصیلی نیمسال دوم ۹۹- ۹۸ و مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی سال 1399 خبر داد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: داوطلبان گرامی به منظور ثبت نام، در مرحله تکمیل ظرفیت مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته رشته های پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹- ۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی می توانند مطابق جدول زمان بندی با در دست داشتن کلیه مدارک تحصیلی و شناسایی جهت انجام امور ثبت نام به آدرس دانشکده های واحد مراجعه و نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. کلیه علاقه مندان به ادامه تحصیل در رشته محل های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی برای ثبت نام می بایست به سایت سازمان سنجش به آدرس sanjesh.org مراجعه نمایند . به عبارت دیگر ثبت نام کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی هم زمان با ثبت نام کارشناسی ارشد دانشگاه های سراسری بوده و داوطلبان با خرید یک کارت اعتباری می توانند متقاضی رشته محل های این دانشگاه نیز شوند. بهاری افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در سطح بین المللی با قرار گرفتن در بین دانشگاه های دارای صلاحیت جذب دانشجوی خارجی ، آموزش دانشجویان با رویکرد کارآفرینی و امکان کار دانشجویی در دانشگاه برای تامین شهریه دانشجویی، امکان استفاده از شبکه عظیم آزمایشگاهی و کارگاهی(ساها) با امکانات و تجهیزات منحصر به فرد  در سطح کشور ، حمایت از ایده های و طرح های نوآورانه در قالب واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان و نیز اعطای تسهیلات، وام و تقسیط تا صددرصد شهریه جز دانشگاههای مطرح در استان و کشور می باشد.

وی زمان‌بندی ثبت نام را به شرح زیر اعلام کرد:

آغاز ثبت نام کارشناسی پیوسته

98.8.28

98.10.30

آغاز ثبت نام کارشناسی ناپیوسته

98.8.30

98.10.30

آغاز ثبت نام کارشناسی ارشد

98.9.16

98.9.25

بهاری در خصوص مدارک لازم جهت ثبت نام در محل دانشگاهی مقطع کارشناسی پیوسته پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی گفت :

علاقمندان جهت ثبت نام مدارک تحصیلی زیر را باید به همراه داشته باشند:

دیپلم نظام آموزشی جدید متوسطه(3-3-6)،  دیپلم دوره چهار ساله نظام قدیم متوسطه ، دیپلم هنرستان نظام قدیم چهار ساله،  گواهی نامه دوره پیش دانشگاهی.

مدارک کاردانی(فوق دیپلم).

مدارک شناسایی:   شناسنامه،کارت ملی،  یک قطعه عکس(کلیه متقاضیان لازم است فاقد مشکل نظام وظیفه باشند).

جهت دریافت دفترچه هر یک از مقاطع بر روی لینکهای زیر کلیک فرمائید:

دفترچه ثبت نام دوره کارشناسی پیوسته

دفترچه ثبت نام دوره کارشناسی ناپیوسته