1398/09/20 رئیس مرکز فن آوری و اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی: تا سال ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد اسلامی را به انتخاب اول کشور تبدیل خواهیم کرد
    همتی از تلاش برای تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی به انتخاب اول کشور تا سال 1404 خبر داد.

رئیس مرکز فن‌آوری و اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی ظهر امروز در جلسه‌ هماهنگی با مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: معتقدم بسیاری از مسائل موجود را می توان با فناوری اطلاعات رفع کرد لذا جهت تبیین سیاست های سازمان و مشخص کردن دورنمای این مرکز، جلسات هماهنگی را در مرکز استان برگزار خواهیم کرد تا در سال ۱۴۰۴ و به کمک فناوری اطلاعات، دانشگاه آزاد اسلامی را به انتخاب اول کشور تبدیل کنیم.

همتی افزود: در مرکز فناوری اطلاعات به دنبال این هستیم از افرادی که علاقمند به این حوزه هستند و با وجدان کاری برای ارتقاء سازمان فعالیت می کنند استفاده کنیم. در همین راستا تحقیقات ما نشان می دهد به واسطه پرورش نیروهای خوبی که صورت گرفته واحد اردبیل ظرفیت خوبی در زمینه فناوری اطلاعات دارد لذا بنا داریم تا که در کنار سایرین از نیروهای واحد اردبیل بیش از پیش استفاده کنیم.

وی با اشاره به انتقادات وارد شده به برخی از نرم افزارهای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: یکی از اهداف مرکز فناوری اطلاعات این است که نرم افزار های اتوماسیون اداری، پژوهش و سیستم مالی را رفع ایراد کرده و با تغییرات بنیادی که می‌دهیم آن را در شان دانشگاه آزاد اسلامی ارتقا دهیم. با این تغییرات بسیاری از مسائل موجود رفع شده و امکانات جدیدی در اختیار مخاطبان و مدیران قرار خواهد گرفت.