1398/09/14 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل: موفیقت کشور در عرصه سیاسی به پشتوانه علم و دانش است
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل موفقیت کشور در عرصه سیاسی را مرهون پشتوانه علمی ایران دانست.

دکتر رسولی که در مراسم تجلیل از فعالان علمی و پژوهشی این واحد سخنرانی می‌کرد گفت: دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور از بخش هایی هستند که توانسته اند در صحنه های بین المللی اقتدارآفرین باشد. علم، اقتدار و قدرت است و با علم است که توان قدرت نمایی در عرصه های مختلف را خواهیم داشت و اگر اکنون دیپلماسی حرفی برای گفتن دارد به پشتوانه علم است و اگر این مرز و بوم در مقابل دسیسه‌ها استوار باقی مانده است دلیلی جز علم و دانش ندارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با اشاره به حیله‌های دشمنان انقلاب برای جلوگیری از پیشرفت ایران ادامه داد: اوایل پیروزی انقلاب کشورهای غربی با احساس خطری که از ماهیت انقلاب کرده بودند به ترور شخصیت های سیاسی و فکری روی آوردند، دانشمندانی که مورد هدف قرار داده بودند جوانان تحصیل کرده دانشگاه های داخلی بودند. امروزه نیز واهمه دشمنان از اقتدار علمی ایران است نه افراد سیاسی . هدف دشمنان هم اکنون اقتصاد و تحریم اقتصادی است که به امید خدا در این راه موفق نخواهند شد و این شکست را به پشتوانه دانشگاه ها تجربه خواهند کرد.

وی با اشاره به موفقیتهای بین المللی که توسط اعضای هیات علمی و دانشجویان این واحد بدست آمده است گفت: دانشجویان روح دانشگاه هستند و دانشگاه با دانشجویان است که می‌تواند پرچم کشور را در سطح جهان بالا ببرد و کسانی که دنبال کسب علم هستند نباید اخلاق علمی را فراموش کنند،چرا که اخلاق علمی گاهی بالاتر از خود علم قرار می گیرد و جامعه ای که در آن اخلاق باشد مسیر رشد و پیشرفت را طی خواهد کرد.

خبرنگار: مینا بایرامی (همکار دانشجویی روابط عمومی واحد اردبیل)

عکس: شایلین رسول زاده فرد (همکار دانشجویی روابط عمومی واحد اردبیل)