1398/08/13 بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به مناسبت 13 آبان
    کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به مناسبت 13 آبان بیانیه ای صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل در متن این بیانیه آمده است:

« الَّذینَ آمَنُوا یقاتِلُونَ فی سَبیلِ اللَّهِ وَ الَّذینَ کَفَرُوا یقاتِلُونَ فی سَبیلِ الطَّاغُوتِ فَقاتِلُوا أَوْلِیاءَ الشَّیطانِ إِنَّ کَیدَ الشَّیطانِ کانَ ضَعیفاً» (آیه 76 سوره نساء).

کسانی که ایمان دارند در راه خدا پیکار می‌کنند و آنها که کافرند در راه طاغوت. پس شما با یاران شیطان پیکار کنید زیرا نقشه شیطان ضعیف است.

تصویب قانون کاپیتولاسیون که در آن مصونیت اتباع آمریکایی در ایران به رسمیت شناخته شده و دستگاه قضایی ایران از تعقیب قضایی جانیان آمریکایی در ایران محروم می‌شد، اعتراض انقلابی حضرت امام خمینی(ره) به رژیم پهلوی را در پی داشت و از این رو در روز 13 آبان 1343 امام خمینی(ره) به کشور ترکیه تبعید شدند.

سیزده آبان یادآور سه واقعه مهم در سال‌های 1343، 1357 و 1358 است که در همگی آنها ردپای شیطان بزرگ هویدا است. تصویب قانون کاپیتولاسیون که در آن مصونیت اتباع آمریکایی در ایران به رسمیت شناخته شده و دستگاه قضایی ایران از تعقیب قضایی جانیان آمریکایی در ایران محروم می‌شد؛ اعتراض انقلابی حضرت امام خمینی(ره) به رژیم پهلوی را در پی داشت و از این رو در روز 13 آبان 1343 امام خمینی(ره) به کشور ترکیه تبعید شدند. در روز 13 آبان 1357 کشتار وحشیانه‌ای از دانش‌آموزان تهرانی به دست رژیم رخ داد؛ و در روز 13 آبان 1358 دانشجویان پیرو خط امام(ره) لانه جاسوسی آمریکا را فتح کردند.

امروز بعد از گذشت چله انقلاب اسلامی و شروع مقتدرانه گام دوم انقلاب، شیطان بزرگ آمریکای جنایتکار همچنان به توطئه علیه ملت بزرگ ایران مشغول است. سیزده آبان 98 ویژگی دیگری، علاوه بر رخدادهای تاریخی گذشته دارد و آن آغاز بازگشت مجدد تحریم‌های آمریکا است؛ تحریم‌هایی که حتی پس از برجام (بدفرجام) هیچ‌گاه برداشته نشده بود که اکنون دوباره بازگردد.

امروز ملت و مسئولین ایران اسلامی هدف جنگ اقتصادی و به موازات آن هدف یک جنگ تمام عیار روانی می‌باشند. از این رو هوشیاری و بصیرت و تکیه به توان ملی برای فائق آمدن بر آن لازم است.

کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از مسئولان اجرایی دعوت می‌کند ضمن مدنظر داشتن رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب برای حل مشکلات داخلی به توان ملی اتکا کرده و این نکته را بدانند که دل بستن به اروپا همانند آمریکا برای ملت ایران جز اتلاف وقت سودی نخواهد داشت؛ و همچنین لازم است که تمامی مسوولان و مدیران  اجرایی با سرمشق قرار دادن بیانیه گام دوم انقلاب و رهنمودهای گهربار حضرت امام خامنه‌ای برای گذر از این بحران گام برداریم.

ما اساتید بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای مبارزه با استکبار جهانی و دعوت از همه اقشار ملت جهت حضور در راهپیمایی روز سیزده آبان -روز ملی مبارزه با استکبار جهانی-  اعلام می‌کنیم آماده حضور و همکاری با نهادهای مسئول در همه صحنه‌های دفاع از انقلاب اسلامی و علی الخصوص تجدید بیعت با آرمان های مقدس انقلاب اسلامی و رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب هستیم.