1398/08/12 صدور پیام مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل به مناسبت یوم‌ا... سیزده آبان
    حجت‌الاسلام تجلایی؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل به مناسبت یوم‌ا... سیزده آبان پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این پیام آمده است:

13 آبان‌ماه روز صلابت، مقاومت، جهاد کبیر و طاغوت‌زدایی با نهاد توحیدی است که در تاریخ با عنوان روزی که بت‌های فرعونیان را در لانه خودشان شکستیم و حضرت روح‌ا... انقلاب دوم را بر آن نام نهاد.

این پیروزی ثمره هزاران شهید از جمله ده‌ها شهید دانش‌آموز سیزده آبان 57 که عمارهای نوجوان خمینی کبیر بودند که در رمی جمرات خویش، قامت شیطان بزرگ را شکستند و در نهایت برای عالم ثابت کردند که فهمیده‌های انقلاب در مسیر انتظار و مسلک شهدا مطیع و مرید مرادشان امام خامنه‌ای خواهند بود و عاشقانه سطور تاریخ را با نگاه ولایی رقم خواهند زد.

مسئول نهاد رهبری دانشگاهآزاد اسلامی استان اردبیل در ادامه استادان، کارکنان و دانشجویان را برای حضور پرشور در راهپیمایی ۱۳ آبان دعوت کردند که ساعت 9:30 صبح فردا با تجمع در مقابل درب ورودی مجتمع بسیج این دانشگاه و حرکت به سمت میدان قدس اردبیل آغاز خواهد شد.