1398/07/29 دكتر رسولی مطرح كرد: دانشگاه نیازمند مشاركت فكری خانواده ها است
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل خانواده‌ها را بهترین منبع ارزیابی دانشگاه دانست و گفت: دانشگاه نیازمند مشاركت فكری خانواده ها است و باید از اولیا بازخورد بگیریم.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دكتر اسحاق رسولی ظهر امروز در نشست هیات رئیسه دانشگاه با اولیاء دانشجویان ورودی جدید اظهار كرد: دانشگاه نیازمند مشاركت فكری خانواده ها است و باید از اولیا بازخورد بگیریم و خانواده ها بهترین منبع برای ارزیابی ما هستند.

وی با بیان اینكه سخت ترین كار عالم تربیت انسان است، افزود: حساس ترین، پیچیده ترین و در عین حال مقدس ترین كار تربیت است و انسان همیشه تا زمانیكه زنده است به تربیت نیاز دارد.

رسولی تصریح كرد: دانشگاه مرحله ای است كه خانواده ها فكر می كنند از یكسری مسائل تربیتی نسبت به دوران دبستان و دبیرستان فرزندان خود راحت شده اند ولی دانشگاه یك شروع و سرآغاز جدید است كه در آن همه دانشجویان و جوانان متناسب با زمان خود نیاز به رسیدگی و توجه دارند.

وی به نگرانی پدر و مادر ها نسبت به  فرزندان خود اشاره كرد و افزود: تعلیم و تربیت در هر سطحی نیازمند همفكری است و دانشگاه نیازمند این است كه ارزیابی نسبت به خود داشته باشد تا بتواند سیاست گذاری و برنامه ریزی مناسب تری داشته باشد.

رسولی با یادآوری اینكه دانشگاه آزاد اسلامی  به معنی واقعی یك دانشگاه مردمی است، افزود: در دانشگاه شعار ما، هر دانشجو یك تخصص و یك مهارت است و خانواده ها با مشاهده تغییرات جوانان خود می توانند در برابر دانشگاه قضاوت داشته باشند.

معاون نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اردبیل حجت الاسلام دكتر محمد تجلایی نیز در ادامه با اشاره به اهمیت تربیت دانشجویان گفت: استقلال جوان نباید از بین رود و لازمه استقلال رفتن به مباحث عقلی است.

وی با بیان اینكه در جامعه ای زندگی می كنیم كه وضعیت فرهنگی به توجه بیشتری نیاز دارد، ادامه داد: دانشگاه باید تحصیلات مقدماتی و تربیتی دانشجویان را به بالندگی تبدیل كند و با جریان سازی اجتماعی دانشجو را وارد جامعه كند.