1398/07/28 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل مطرح كرد: اشتغال جدید برای 320 نفر از طریق كارآفرینی
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل این واحد دانشگاهی را دانشگاهی مسئله گرا و كارآفرین معرفی كرد و گفت: از ایده‌ها و صاحبان فكر استفاده شده و در یك سال و نیم گذشته حدود 320 نفر اشتغال جدید، ایجاد كرده‌ایم.

به گزارش روابط عمومي واحد اردبیل، دكتر اسحاق رسولی ظهر امروز در سمینار كار آفرینی و خلق ثروت در بستر فناوری كه در مكان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد، اظهار كرد: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی مسئله گرا و كارآفرین است و در یك سال و نیم گذشته حدود 320 نفر اشتغال جدید، ایجاد كرده‌ایم.

وی تصریح كرد: ایده ها و فكر‌های جدید حتی اگر از خارج دانشگاه هم ارائه شود مورد حمایت قرار می‌گیرد و دانشگاه در آن سرمایه گذاری می‌كند.

رسولی با بیان اینكه دانشگاه آزاد مكمل بخش دولتی در كارآفرینی است، افزود: با استفاده از كارآفرینان در حوزه ه‌های ورزشی و فرهنگی بهره برده‌ایم و با ورود 28 محصول دانش بنیان به بازار تلاش می كنیم كشور را به جایی كه شایسته آن است برسانیم.

وی ادامه داد: به آموزش و برگزاری سمینار ها بسیار نیاز داریم كه اگر برای چند نفر هم جرقه ای شود باعث خواهد شد راه جدیدی را شروع كنند.

فریبا محمد لو، مدیر كل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل نیز اظهار كرد: با تحولات اخیركه در جامعه رخ داده است زمینه حضور و مشاركت اجتماعی زنان افزایش یافته است.

وی تصریح كرد: نیمی از جمعیت جامعه را زنان تشكیل می دهد و زنان در مدیریت و كیان خانواده موثرهستند كه نشان می دهد در مدیریت جامعه هم می توانند موفق باشند.

سمینار كار آفرینی و خلق ثروت در بستر فناوری با مشاركت پارك علم و فناوری، استانداری و سایر بخش های دولتی و غیر دولتی و با سخنرانی سیده فاطمه مقیمی كارآفرین برتر ملی و مدیر عامل شركت حمل و نقل سدیدبار و چند تن از استادان دانشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد.