1398/07/23 برگزاری مراسم افتتاحیه دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت هتلداری و گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی سرعین
    مراسم افتتاحیه دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت هتلداری و گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سرعین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم که عصر دیروز با حضور مسئولان شهرستان سرعین برگزار شد، پس از خیرمقدم‌گویی محمدتقی معصومی رئیس دانشگاه آزاد مرکز سرعین به میهمانان، اسحاق رسولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل بر عزم جدی دانشگاه آزاد در کمک به  توسعه صنعت گردشگری شهرستان سرعبن با همراهی مسئولان شهرستان سرعین و بخش خصوصی به ویژه جامعه صنفی تأسیسات اقامتی استان تاکید کرد.

رسولی افزود: با هدف ارتقاء توانمندی‌های نیروی انسانی شاغل در بخش گردشگری و هتلداری، دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت این صنعت در دانشگاه آزاد اسلامی سرعین به عنوان مقدمه ایجاد هتل اسکول در استان در دستور کار قرار گرفته است.

حسن حسن‌پور فرماندار شهرستان سرعین نیز با اشاره به ضرورت آموزش نیروهای انسانی در هتل‌ها و مراکز اقامتی از برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی تقدیر و برای کمک به راه‌اندازی و توسعه این دوره‌ها اعلام آمادگی کرد.

در ادامه جعفر بذری مدیرعامل جامعه صنفی تأسیسات اقامتی استان، اکبر مینایی رئیس شورای اسلامی شهر سرعین و همچنین رضا آستانی رئیس هیأت مدیره جامعه صنفی آبدرمانی‌های استان هر کدام در سخنان جداگانه‌ای ضمن تقدیر از تلاش‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان بر ضرورت برگزاری دوره‌های آموزشی و ارتقاء سطح توانمندی‌های شاغلان در صنعت گرشگری شهرستان تاکید و آمادگی خود را برای  همکاری‌های لازم اعلام کردند.