1398/07/23 انتصاب دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به عنوان سرپرست هیأت تکواندو استان
    طی حکمی از سوی سیدمحمد پولادگر رئیس فدراسیون تکواندو جمهوری اسلامی ایران، فرهاد یوسفی اردبیلی به عنوان سرپرست هیأت تکواندو استان اردبیل منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، فرهاد یوسفی دارای 25 سال سابقه فعالیت در هنر رزمی دفاعی تکواندو و برادر تکواندو کار شهید و از شهدای دانشجوی واحد اردبیل بهنام یوسفی بوده، به غیر از این رشته ورزشی به عنوان مربی تیراندازی اهداف ثابت در خدمت ورزش منطقه می‌باشد.

یوسفی دانشجوی مقطع دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در رشته علوم ارتباطات است.

امید است حضور چنین چهره‌هایی در عرصه مدیریت ورزشی گامی موثر در توجه بیشتر به امور ورزش و جوانان واقع شود. برابر ضوابط، سرپرست معرفی شده مکلف به برگزاری مجمع استانی هیأت تکواندو در ظرف سه ماه جهت انتخاب رئیس می باشد.

اسماعیل لطفعلی زاده، سعید مجتهدی، عسگر عباسی، تورج خوشروزی و هوشنگ شنوا از مربیان و پیشکسوتان تکواندو استان به عنوان کاندیداهای مطرح برای انتخابات پیش رو می‌باشند.