1398/07/17 دبیر كمیته ناظر بر نشریات دانشجویی استان اردبیل خبر داد؛ كارگاه نشریات دانشجویی در واحد اردبیل برگزار می‌شود
    دبیر كمیته ناظر بر نشریات دانشجویی استان اردبیل با بیان خبر برگزاری كارگاه نشریات دانشجویی اظهار كرد: این كارگاه در آبان ماه 98 و برای فعالان نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل برگزار خواهد شد.

بهنام شوقی، دبیر كمیته ناظر بر نشریات دانشجویی استان اردبیل در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ايسكانيوز در اردبیل، اظهار كرد: دانشگاه آزاد اسلامی همیشه بستر مناسب را برای فعالیت نشریات دانشجویی فراهم كرده‌ است و برگزاری چندین دوره كارگاه آموزشی، برگزاری انتخابات مدیران مسئول نشریات و فعالیت خانه نشریات دانشجویی شهید حكیم پور از فعالیت های اجرا شده توسط كمیته ناظر بر نشریات واحد اردبیل است.

وی تصریح كرد: اگر به جشنواره‌های نشریات دانشجویی كه بصورت سراسری و منطقه ای و استانی برگزار شده است توجه كنیم حتما در نشریات برتر و آثار برتر نام نشریات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل مشاهده خواهد شد.

دبیر كمیته ناظر بر نشریات دانشجویی استان اردبیل ادامه داد: حضور پررنگ در جشنواره‌ها نشان از وجود استعدادهای عظیم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در این عرصه فرهنگی است.

شوقی با بیان اینكه دانشجو آینده ساز این مملكت است، افزود: فعالیت در نشریات دانشجویی نشان از احساس مسئولیت كردن دانشجو در عرصه های مختلف اجتماعی جامعه است.

وی برگزاری كارگاه آموزشی برای فعالان نشریات دانشجویی را در راستای بیانیه گام دوم انقلاب برشمرد و افزود: نشریات می توانند با ارتقا شگفت آور بینش سیاسی آحاد دانشجویان نقش آفرین باشند و عامل عزت و پیشرفت ایران در همه عرصه ها باشند.

دبیر كمیته ناظر بر نشریات دانشجویی استان اردبیل با بیان اینكه محیط نشریات دانشجویی زمینه ساز كسب تجارب مدیریتی برای دانشجویان است، اضافه كرد: نشریات باید با تهیه مطالب علمی، فرهنگی، سیاسی و مذهبی در خود سازی و جامعه پردازی و تمدن سازی مردم كشورمان تاثیر گذار باشند.

شوقی تصریح کرد: در کنار ظاهر و صفحات نشریات، موضوع مهم‌تر دیگری قرار دارد و آن فکر و اندیشه است و هر نشریه با توجه به این موضوع به مخاطبان خود پیام می‌رساند.

وی دانشجویان را به فعالیت در نشریات دعوت کرد و افزود: دانشجو در کنار تحصیل علم و دانش باید به مسائل فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی کشور نیز توجه کند؛ زیرا فردا در این جامعه مسئولیت بزرگتری خواهد‌داشت و نشریات دانشجویی بهترین فرصت برای کسب تجربه است.

شوقی با اشاره به تحریم های ظالمانه دشمن، نقش نشریات را حساس تر از گذشته دانست و گفت: دانشجویان باید به توان علمی و فرهنگی كشور توجه ویژه ای داشته باشند زیرا علم و فرهنگ در كنار اقتصاد اركان اقتدار یك كشور هستند.

وی برگزاری كارگاههای آموزش روزنامه نگاری در واحد قائم شهر و جشنواره سراسری نشریات دانشجویی در واحد شهركرد و شهر قدس را از كارهای موفق معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد و افزود: دانشجویان همیشه از جشنواره ها استقبال می‌كنند و امیدوارم چهارمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی امسال و با مشاركت بیشتر دانشجویان برگزار شود.