1398/07/16 رسولی مطرح كرد: تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی به دانشگاه الگوی اسلامی ایرانی
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: باید بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب به یك دانشگاه الگوی پیشرفته اسلامی ایرانی تبدیل شویم.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، اسحاق رسولی درنشست تبیین بیانیه گام دوم انقلاب كه با حضور اعضای بسیج اساتید در واحد اردبیل برگزار شد، اظهار كرد: انقلاب  اسلامی ایران در 40 سال گذشته برخلاف جریان موجود جهان و جریان استكباری حركت كرده است.

وی برنامه‌های اخیر دانشگاه را براساس گام دوم انقلاب عنوان كرد و افزود: دانشگاه باید به خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی بپردازد و برنامه‌های خود را عملیاتی سازد.

رسولی انقلاب اسلامی را قدرت مردمی دانست و بیان كرد: در اوایل انقلاب ابرقدرت‌های  شرق و غرب بر جهان سلطه داشتند و آن زمان یك انقلاب مردمی با شعار نه شرقی نه غربی با رهبری امام خمینی (ره) شكل می‌گیرد.

وی ادامه داد: ابرقدرت شرق دوران استئصال خود را سپری كرد  و استكبار جهانی به سركردگی آمریكا نظام تك قطبی را مطرح كرد و انقلاب اسلامی ایران كه در خاورمیانه و در كشور كهن و تاریخی شكل گرفته بود در برابر این استكبار ایستاد.

رسولی محاسبات دشمن در مورد انقلاب را همیشه اشتباه دانست و افزود: آخرین محاسبات استكبار جهانی بحث تابستان داغ بود كه سران آمریكا اعلام كردند انقلاب اسلامی 22 بهمن را جشن نخواهد گرفت و نظام سقوط خواهد كرد ولی دوباره شكست خوردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در پاسخ به این سؤالات كه چرا محاسبات آمریكا اشتباه در می آید؟ چرا مردم ایران این همه فشار اقتصادی را تحمل می كند؟ چرا مردم ایران با اعمال این همه سختی و تحریم زندگی می كنند؟ اظهار كرد: همه اینها در سایه حركت و نیروی عظیم الهی و انقلابی است كه در این كشور رخ داده و دین‌گرایی و معنویت‌گرایی روز به روز افزایش پیدا كرده است.

رسولی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری كه این كشور مبدا تحولات جدید در عصر حاضر است، افزود: نقشه‌ای كه استكبار جهانی برای خاورمیانه كشیده بود به هم خورد و نقشه جدید خاورمیانه را امروز جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت ترسیم می‌كند.

وی ادامه داد: بعضی دشمنان داخلی كه با رسانه های غربی انس دارند دچار توهم و گیج شده‌اند و وقتی در صحنه داخلی مردم همچنان مقاومت می‌كنند همه نقشه‌های آنهاعملی نمی‌شود.

رسولی همچنین اربعین حسینی را عظیم ترین و با شكوه ترین پیاده‌روی در دنیا معرفی كرد و افزود: جبهه مقاومت روز به روز تقویت می‌شود و جبهه استكبار در مقابل آن دچار تزلزل بیشتر شده است.