1398/07/15 انتصاب های جدید در واحد اردبیل
    مدیر كل روابط عمومی و مدیر كل فرهنگی و اجتماعی واحد اردبیل معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دكتر اسحاق رسولی در مراسم تكریم و معارفه مدیر كل روابط عمومی و مدیر كل فرهنگی و اجتماعی این واحد دانشگاهی اظهار كرد: چرخش مدیریت می تواند در پویایی دانشگاه كمك كند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل تاكید كرد: دانشگاه مغر متفكر یك جامعه است و باید در مسائل فرهنگی و اجتماعی در استان تاثیر گذار باشد.

وی روابط عمومی را مدیریت خودشناسی عنوان كرد و افزود: تبیین فعالیت ها، معرفی دستاوردها، اطلاع رسانی و تصویر سازی از وظایف روابط عمومی دانشگاه است.

غلامحسین غاربی، مدیر كل پیشین روابط عمومی واحد اردبیل نیز با اشاره به حساسیت روابط عمومی اظهار كرد: روابط عمومی یكی از تاثیر گذارترین اركان یك سازمان است.

وی تصریح كرد: نگاه به روابط عمومی از نگاه سنتی به نگاه مدرن تغییر كرده است و روابط عمومی به عنوان سیاست‌گذار و نقش كاربردی در سازمان دارد.

غاربی افزود: فعالیت روابط عمومی باید خارج از سیاست و نگاه سیاسی باشد و مجموعه روابط عمومی سازمان ها به شكل تخصصی و صنفی و حرفه ای كار كند.

فریبا رامزی، مدیر كل فرهنگی و اجتماعی واحد اردبیل نیز كار فرهنگی را كار مشترك عنوان كرد و از همه مسئولان جهت پیشبرد اهداف فرهنگی، دعوت به همفكری كرد.

وی بهره‌مندی از توان اساتید و دانشجویان، حمایت از كانون های قرآنی و ایجاد شور و نشاط در دانشجویان را از جمله برنامه های خود معرفی كرد.

در این مراسم سعید حاجی محمدی به عنوان مدیر كل جدید روابط عمومی و فریبا رامزی به عنوان مدیر كل جدید فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل معرفی شدند و تلاش‌های غلامحسین غاربی، مدیر كل پیشین روابط عمومی مورد تكریم قرار گرفت.