1398/07/10 نشست تخصصی آیین‌نامه آراستگی، شئونات فرهنگی و رفتاری برگزار شد
    نشست تخصصی و تبیینی با موضوع آیین‌نامه آراستگی، شئونات فرهنگی و رفتاری که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل دکتر اسحاق رسولی در نشست تخصصی و تبیینی با موضوع آیین نامه آراستگی، شئون فرهنگی و رفتاری که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: مطابق برنامه ریزی انجام گرفته در واحد اردبیل قرار بر این شده است که هر بخش واحد اردبیل از جمله قسمت های فرهنگی، آموزشی، نهاد و... برای خود برنامه ریزی انجام دهد و در اجرای آن تمرکز کند.

وی افزود: در راستای تحقق اهداف دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه عفاف و حجاب، 300 دانشجوی خواهر چادری را در واحد اردبیل شناسایی کردیم و با قرار دادن یک یادداشت در میزشان آن ها را به معاونت فرهنگی فراخوانده و تجلیل به عمل آوردیم که در ادامه این برنامه از خواهرانی که پوشش مناسب دارند نیز تجلیل خواهد شد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل تصریح کرد: همایش سفیران حجاب در واحد اردبیل برگزار شد و از خواهران پیشگاه در حوزه عفاف و حجاب با اعطای هدایا و چادر تجلیل به عمل آمد و همچنین در حال حاضر 700 خواهر چادری در واحد اردبیل شناسایی شده اند که به عنوان یاوران حجاب فعالیت می کنند.

دکتررسولی ادامه داد: درب های ورودی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل که پیش از این تفکیک نشده بود، اکنون در راستای شناسایی و ارشاد دانشجویان درب های ورودی مجزایی برای ورود و خروج برادران و خواهران در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به برنامه های عملیاتی در خصوص شئونات رفتاری اساتید، بیان کرد: در سطح استان تمام اساتید دانشگاه آزاد اسلامی را به تفکیک گروه های تخصصی دور هم جمع کرده و مسائل و مشکلات موجود در زمینه شئونات رفتاری موجود در دانشگاه ها به آن ها يادآوری شد.

دکتر رسولی تاکید کرد: پوشش و آراستگی مورد نظر اسلام به عنوان یک رفتار عقلایی و انسانی است که باید به عنوان جریان منطقی در روی آن کار شود و جریان سازی در این زمینه در طول همه زمان ها انجام شود که جریان ایجاد شده توسط معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک نقطه شروع مطمینی است که در نهایت منجر به اجرای تمام ابعاد دین در دانشگاه خواهد شد.

دکتر عزیز جوان پور رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در ادامه این برنامه اظهار کرد: انتظامات و حراست جزو بازوهای این آئین نامه هستند که نیاز ضروری است تا این گروه برای اجرای دستور عمل های آیین نامه آموزش های تخصصی لازم را سپری کنند.

وی افزود: اجرای این آئیین نامه حرکت فرهنگی گسترده ای در سطح دانشگاه های کشور محسوب می شود که تلاش بر این خواهد بود دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی در عملیاتی کردن این آئیین نامه جزو دانشگاه های پیشگام باشد.

دکتر محمود پوریوسف رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی اظهار کرد: یکی از نقاط قوت این آیین نامه عنوانش است که نشان می دهد در زمینه های آراستگی، شئونات و فرهنگ رفتاری کار شده است.

وی افزود: اگر مباحث فرهنگی از دانشگاه های ما حذف شود در پی آن بی محتوایی و بی انگیزگی رخ خواهد داد و در واقع دانشگاه های ما با دانشگاه های غرب تفاوتی نخواهد داشت که در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی پرچم دار انجام امورات فرهنگی در بین دانشگاه های کشور است.

دكتر ابراهیم چیرانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در ادامه این نشست با اشاره به انجام فعالیت های فرهنگی در این واحد دانشگاهی، تصریح کرد: در واحد رشت کار فرهنگی را از کارمندان، اساتید و مدیران شروع کردیم و در زمینه های رفتاری و اخلاقی فعالیت های مستمری را انجام دادیم.

وی گفت: در خصوص اجرای این آیین نامه نیاز است تا واحد هایی که موفق تر عمل می کنند تجربیات خود را در اختیار دیگر واحد ها قرار دهند تا شاهد عملکرد همه جانبه ویکسان واحد ها در این حوزه باشیم.