1398/07/03 دکتر رسولی: استعداد‌یابی ورزشی در مركز سنجش سلامت واحد اردبیل انجام می‌شود
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل مركز سنجش سلامت واحد اردبیل را از مراكز مجهز در استان اردبیل دانست و اظهار كرد: این مركز با دستگاه‌های مدرن می‌تواند در سنجش سلامت و استعدادیابی ورزشی در رشد ورزش حرفه‌ای استان تاثیر گذار باشد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، اسحاق رسولی در حاشیه بازدید از مراكز رشد و فناوری  دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل كه به همراه  اعضای هیات امنای استان، روسای واحد‌های استان و اعضای مجمع خیرین دانشگاه انجام شد، اظهار كرد: مركز سنجش سلامت واحد اردبیل ، مركزی مجهز به دستگاههای مدرن و پیشرفته است و با تست ها مختلفی كه از ورزشكاران گرفته می‌شود در ارزیابی میزان سلامتی و توانایی جسمانی در استعداد یابی ورزشی و در نتیجه رشد و شكوفایی ورزش حرفه‌ای در استان تاثیر‌گذار خواهد‌ بود.

وی با بیان اینكه در تصمیم گیری از فكر و ایده‌های جدید استفاده می‌شود، افزود: ریل دانشگاه تغییر كرده است و به دانشگاه نسل سوم و چهارم حركت می‌كند و در این مسیر رشد، كارآفرینی و مساله گرایی در كانون توجه قرار دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل تصریح كرد: در این راستا پنج موضوع مساله گرایی شامل گردشگری كه محور اصلی توسعه استان است، نظام سلامت و حوزه سلامت، حوزه كشاورزی در دو بخش صنایع تبدیلی وبخش تولید بذر، حوزه  سیستم و بهره وری از جمله مركز تحقیقات آب و مركز تحقیقات انرژی و حوزه IT كه صنایع خلاق و صنایع فرهنگی بخاطر نیازهای منطقه و پتانسیل دانشگاه انتخاب شده است.

وی همه فعالیت‌ها را جهت دار و استراتژی گرا عنوان كرد و گفت: واحد اردبیل در حوزه سلامت با داشتن بیمارستان و مجموعه ورزشی و مركز مشاوره در راستای خدمت‌رسانی به جامعه و همه  شهروندان است.

رسولی با یادآوری اینكه موضوع پژوهش دانشجویان نیز در راستای پنج حوزه مساله گرایی است، افزود: در واحد اردبیل هر گروه علمی یك گروه استراتژیك خودگردان است و 25 گروه باید هر كدام در زمینه آموزش، پژوهش، فناوری، علمی و فرهنگی برنامه های كارآفرینی داشته باشند.

وی گروه تربیت بدنی را از گروههای پیشگام در این واحد معرفی كرد و افزود: فعالیت مركز سنجش سلامت و استعدادیابی ورزشی و  راه اندازی نشریه علمی باعث هم افزایی علم و ثروت در دانشگاه است.

رسولی دانشگاه آزاد اسلامی را یك ظرفیت ملی دانست و افزود: با كارآفرینی‌های انجام شده برای 300 نفر در منطقه اشتغال ایجاد شده است و امیدواریم با تبدیل دانشگاه به دانشگاه مساله‌گرا و كار‌آفرین منشا خدمات بیشتر به استان اردبیل باشیم.

در ادامه از تالار چند منظوره فرهنگی، مركز تولید گیاهان دارویی، مركز تهیه رنگ‌های طبیعی خوراكی، تولید آسفالت رنگی، چراغ های LED ، تولید ذغال بدودن دود، تولید كارتینگ، آكادمی ورزشی فرهیختگان و مزرعه گردشگری دانش بنیان سبز بازدید شد.