1398/06/05 رسولی مطرح كرد؛ استعداد یابی ورزشی در بالاترین سطح علم و دانش در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: تربیت، پرورش و استعداد‌یابی ورزشی در بالاترین سطح علم و دانش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل انجام می‌شود.

به گزارش روابط عمومي واحد اردبیل، اسحاق رسولی در مراسم جشن اختتامیه ترم تابستانی آكادمی فرهیختگان كه با حضور مسئولین شهر در سالن ورزشی این واحد دانشگاهی ظهر امروز برگزار شد،اظهار كرد: دانشگاه آزاد اسلامی،دانشگاهی مردمی و با سرمایه مردم شكل گرفته و بزرگترین مجموعه آموزش عالی در استان محسوب می‌شود.

وی به امكانات ورزشی دانشگاه اشاره و افزود: در مقایسه با ادارات و دانشگاه‌ها بعد از اداره تربیت بدنی بیشترین امكانات و تجهیزات ورزشی در واحد اردبیل فراهم شده است.

رسولی ادامه‌داد: رشته تربیت‌بدنی از سطح كاردانی تا سطح دكتری در واحد اردبیل دایر است و رشته مهندسی ورزش در كنار 24 رشته جدید از مهرماه،  برای علاقه‌مندان به ادامه تحصیل ارائه خواهد‌شد.

وی مركز سنجش سلامت و استعدادیابی ورزشی واحد اردبیل را یكی از موثرترین مراكز ورزشی در استان معرفی و افزود: در این مركز تست های سلامت انجام می شود و به خانواده ها در انتخاب رشته ورزشی برای فرزندان خود كمك می كند.

رسولی افزود: با كمك دستگاه های موجود، توانایی، فیزیك بدنی و زمینه رشد ورزشكار مشخص می شود و هدایت و مشاوره ورزشی به شكل صحیح انجام می شود.

وی آكادمی ورزشی فرهیختگان را از طرح‌های موفق در این واحد دانشگاهی برشمرد و افزود: تربیت، پرورش و استعداد یابی ورزشی در بالاترین سطح علم و دانش و با حضور هیات علمی تراز اول در این دانشگاه انجام می شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل تصریح كرد: جهت اعتماد به‌‌نفس و رشد روحی روانی و توانمندی جسمی بهترین زمینه ورزش می باشد و آینده مملكت با نوجوانان و جوانان است و رشد فكری، جسمی و  معنوی آنها، آینده كشور را تضمین می كند.

رسولی با گفتن این فرمایش مقام معظم رهبری كه « امر به ورزش امر به معروف است» خاطر‌نشان كرد: در طول سال برنامه‌های آكادمی فرهیختگان تداوم خواهد‌داشت و با همكاری تربیت بدنی استان، هیات فوتبال، مسئولین و خانواده ها در شناسایی استعداد های ورزشی و پرورش قهرمانان كشور تلاش خواهیم كرد.

وی به خانواده ها اطمینان داد كه برای دانشگاه در‌كنار تربیت جسمی، تربیت ابعاد علمی، اجتماعی واخلاقی فرزندان آنها نیز اهمیت زیادی دارد.

در این مراسم بهروز جعفری، بازیكن پيشين تیم ملی فوتسال و مدیر آكادمی فرهیختگان از تلاش و حمایت مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل تشكر كرد.