1398/05/17 دكتر نگاهداری مطرح كرد: نقش هم افزایی منطقه ای در موفقیت واحدهای دانشگاهی
    رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، افزایش هم افزایی های منطقه ای در مقابل رقابت های درونی را باعث توسعه واحد های دانشگاهی دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، دکتر بابک نگاهداری که به عنوان نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه در هفدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل حضور داشت، گفت: افزایش هم افزایی های منطقه ای در مقابل رقابت های درونی باعث توسعه واحد دانشگاهی و استان می شود.

وی با تأکید بر اینکه در مدیریت جدید، نقش دانشگاه آزاد اسلامی توجه به مسائل اجتماعی و رفع مشکلات و چالش های کشور است، افزود: در این راستا هر برنامه یا پ‍ژوهشی که در دانشگاه اجرایی شود، باید در مسیر پاسخگویی به مسائل و نیازهای اساسی کشور باشد.

نگاهداری دانشگاه آزاد اسلامی را بزرگترین و اصلی ترین مولود دانشگاهی انقلاب اسلامی معرفی و افزود: اگر انقلابی اسلامی نبود، دانشگاه آزاد اسلامی نیز شکل نمی گرفت.

وی با یادآوری بیانیه گام دوم انقلاب و ایفای نقش و رسالت اجتماعی دانشگاه اظهار كرد: دانشگاه آزاد اسلامی در این راستا بر انجام رسالت های اجتماعی خود بیش از گذشته تأکید دارد و توجه به اشتغال زایی و كارآفرینی از محورهای اصلی و كانون توجه تمامی رویکردهای حوزه های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی است.

رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی نداشتن مهارت لازم را از مشكلات فارغ التحصیلان برشمرد و افزود: در كنار آموزش تئوری باید آموزش های مهارتی و عمومی قرار گرفته شود تا امكان استفاده از فرصت های شغلی در بازار امروزی بیشتر شود.

وی تصریح كرد: در دوره جدید آموزش، رشته های تحصیلی باید مبتنی بر اقتصاد شهری، شرایط محلی، منطقه ای و آمایش ملی باشد تا  دانشجویان پس از فارغ التحصیلی بدون وقفه وارد بازار كار شوند و سهم عمده ای در رفع نیازهای اساسی منطقه خود ایفا كنند.

نگاهداری با اشاره به پتانسیل آزمایشگاهی و تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه گفت: توجه به پژوهش و فناوری در كنار آموزش باعث ایجاد ارزش افزوده و خدمت به مردم و جامعه می شود.

وی ادامه داد: توجه به منافع فردی كاركنان و هیات علمی، مسائل و مصلحت سازمانی و نیازها و تقاضاهای كشور و جامعه در تصمیم گیری ها باعث توسعه پایدار می شود.