1398/05/15 در مركز مشاوره جامع واحد اردبیل صورت می‌پذیرد، مشاوره انتخاب رشته كنكورسال 98
    مشاوره انتخاب رشته كنكور سال 98 در مركز مشاوره جامع دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل انجام می‌شود.

رئیس مركز مشاوره جامع عمومی واحد اردبیل در گفتگو با روابط عمومی واحد اردبیل اظهار كرد: مشاوره انتخاب رشته كنكور سال 98 در مركز مشاوره جامع واحد اردبیل انجام می‌شود.

وكیل نظری به اهمیت مشاوره در انتخاب رشته تحصیلی اشاره و افزود: با توجه به اینكه سرنوشت تحصیلی و شغلی فرد را تعیین می‌كند پس دقت و توجه زیادی را می‌طلبد.

وی ادامه داد: افراد عموما از توانایی و استعداد و حتی علایق خود زیاد آشنایی ندارند و دراین سن نمی‌توانند خوب تصمیم بگیرند و مشاوره‌ می‌تواند در این زمینه باعث فراهم‌آوردن شرایط بهتر برای تصمیم‌گیری برای دانش‌آموزان فراهم كند.

نظری، اطلاعات كافی در زمینه رشته‌های مناسب، شرایط بازار كار، تناسب رشته با استعداد فرد را از موارد مورد نیاز برای انتخاب رشته عنوان كرد و گفت: اشتباه در انتخاب رشته موجب عقب ماندگي تحصیلی، سرخوردگي، صرف زمان و هزينه جهت تغییر رشته و حتی منجر به اضطراب و افسردگی می‌شود.

وي تصریح كرد: مركز مشاوره جامع روانشناختی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در زمینه‌های روانشناسی و درمان اختلالات از قبیل اضطراب، افسردگی وسواس و غیره و مشاوره های فردی، زوج‌درمانی و گروه‌درمانی با استفاده از اساتید مجرب استانی برای دانشجویان و عموم مردم خدمات ارایه می‌دهد.

نظری افزود: علاوه بر‌ مشاوره تحصیلی، مشاوره شغلی، كسب و كار، حقوقی، ورزشی و تغذیه نیز در این مركز انجام می‌شود.