1398/05/14 در دانشگاه آزاد اسلامی اردبيل؛ چند قدم تا آسمان/ سومين جشنواره فرهنگی، ورزشی و تشكيلاتی آغاز به کار کرد
    سومين جشنواره فرهنگی، ورزشی و تشكيلاتی «چند قدم تا آسمان» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبيل آغار به کار کرد.

به گزارش روابط عمومي واحد اردبیل، اسحاق رسولی در آیین افتتاحیه سومین جشنواره فرهنگی، ورزشی و تشكیلاتی چند قدم تا آسمان كه توسط اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان  كشور و با حضور مسئولین استانی ظهر امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبيل برگزار شد، اظهار كرد: عزت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران مدیون خون شهیدان و نگاه عالمانه و حكیمانه رهبر فرزانه به حوزه علم و اندیشه است.

وی ساختن فكر، روح بلند و شكوفایی اندیشه را از دستاوردهای فعالیت در تشكل‌ها برشمرد و گفت: اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان از تشكل‌هایی است كه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران شكل گرفت و خلوص و فرهنگ معنوی خود را تاكنون حفظ كرده است.

رسولی با خطاب به دانش‌آموزان گفت: شما نسل جوان و بیداری هستید و همت و تلاش شما باعث تعالی روحی و افزایش عزت ملی می‌شود.

وی با تأكید به نهضت نرم‌افزاری و تولید علم توسط جوانان گفت:  نظامی كه چنین پشتوانه‌ای داشته باشد برای جهان تاریخ‌ساز و درس‌آموز خواهد بود.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبيل تصریح كرد: پیشوای انقلاب اسلامی ایران روح عزت ملی را در مردم احیاء كرد و فرهنگ ‌« ما می‌توانیم » را در دل مردم جایگزین كرد و شما باید مرزهای علم را درنوردید و برای رسیدن به اوج و پیشرفت، عزت ملی را در همه عرصه ها حفظ كنید.

معرفی آرمان‌های انقلاب اسلامی از اهداف اصلی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اردبيل نیز حفظ ارزش‌های اسلامی و معرفی آرمان‌های انقلاب اسلامی را از اهداف اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان دانست و اظهار كرد: علم‌آموزی، تهذیب و اخلاق‌مداری باید از برنامه‌های راهبردی این اتحادیه باشد.

بهروز ندایی شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی را شعار سرنوشت‌ساز ملت ایران معرفی و افزود: انقلاب اسلامی ایران با اتحاد مردم، رهبری امام و ایمان به خدا به پیروزی رسید.

وی به تحریم‌های ظالمانه دشمنان نظام اشاره كرد و افزود: وقتی ملتی طاغوت زمان را شكست می‌دهد پس با همدلی و تلاش می‌تواند این تحریم‌ها را نیز پشت سر بگذارد.

معاون استاندار اردبيل خروج از برجام را ننگی بر پیشانی آمریكا دانست و بیان كرد: آمریكا نتوانست سایر كشورهای اروپایی را با سیاست‌های غلط خود همراه كند و با خروج از برجام خود را در انزوا قرار داد.

وی حربه جدید دشمن را در ایجاد یأس و ناامیدی در مردم و بدبینی به اصل نظام و حاكمیت برشمرد و اضافه كرد: دشمن می‌خواهد با ایجاد اختلاف بین قومیت‌ها و مذاهب و ایجاد تفرقه باعث تضعیف این نظام مقدس شود و حس ناكارآمدی نظام را برای مردم القا كند.

ندایی شرایط كنونی جامعه را حساس توصیف كرد و گفت: در چنین وضعیتی دولت تلاش خود را افزایش داده است و با برنامه‌ریزهای انجام شده سعی می‌كند این برهه از زمان را با سرافرازی طی كند و به جهان و جهانیان نشان دهد كه استكبار جهانی شكست‌پذیر است.