1398/03/22 حاجی محمدی مطرح كرد؛ اهتمام مسئولین دانشگاه جهت اجرای برنامه‌های اثرگذار فرهنگی
    مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از اهتمام مسئولین دانشگاه جهت اجرای برنامه‌های مفید و اثرگذار فرهنگی خبر داد.

سعید حاجی‌محمدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اردبیل اظهار کرد: اهتمام مسئولین دانشگاه واحد اردبیل برای اجرای برنامه‌های مفید و اثرگذار فرهنگی و رسالت و موفقیت آن در اجرای برنامه‌های اثربخش است.

وی تصریح کرد: سال 1398 آغازی برای پرهیز از برنامه‌های پرحجم و کلیشه‌ای و شروعی برای اجرای برنامه‌های مفید و اثرگذار است.

حاجی‌محمدی استفاده از اساتید دانشگاه را در پیشبرد برنامه‌های فرهنگی بسیار حائز اهمیت  دانست و از این قشر فرهیخته دعوت کرد تا کمک‌کار و یار و یاور این برنامه‌ها باشند.

وی عناوین برنامه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی واحد اردبیل را متذکر و با توجه به آغاز امتحانات  پایان‌ترم دانشگاه، برای کلیه دانشجویان آرزوی موفقیت کرد.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل مهمترین فعالیت‌ها و برنامه‌های  فرهنگی اين دانشگاه را به‌شرح‌ذيل معرفي كرد:

1-  برپایی نماز جماعت در مسجد دانشگاه و خوابگاه‌های دانشجویی.

2-  برگزاری همایش سفیران حجاب در تجلیل از دانشجویان محجبه.

3-  برگزاری مسابقات قرآن و عترت در بیش از 40 موضوع در سه بخش کتبی، شفاهی، آثار و شرکت و استقبال بیش از 1000 دانشجو، استاد و کارمند در این مسابقات و اهدای 45 میلیون تومان وجه نقد به منتخبین این مسابقات در قالب کارت هدیه.

4-  میزبانی 3 شهید گمنام و احداث مقبره‌ی شهدا و اجرای برنامه‌های مختلف در حوزه‌ی ایثار، شهادت و دفاع مقدس.

5-  برگزاری جشن‌های دانش‌آموختگی برای کلیه‌ی گروه‌های آموزشی.

6-  برگزاری طرح ماه مبارک رمضان (کرسی‌های تلاوت، جلسات تفسیر قرآن و کلاس‌های احکام).

7-  راه‌اندازی صندوق جمع‌آوری کمک‌های نقدی در حمایت از دانشجویان بی‌بضاعت و مستعد علمی.

8-  راه‌اندازی دسته‌ی عزاداری در ایام محرم‌الحرام هم‌زمان با دستجات عزاداری شهر اردبیل.

9-  برگزاری مراسم اعتکاف دانشجویی.

10-  برپایی مجالس در کلیه‌ی مناسبت‌های ملی و مذهبی، اعیاد و وفیات با محوریت مسجد.

11-  برپایی نمایشگاه آثار و دستاوردهای دانشجویان در حوزه‌های صنایع دستی، هنر، آشپزی و...

12-  برپایی نمایشگاه‌های کتاب و حجاب و عفاف با حضور ناشران برتر کشوری.

13-برگزاری اردوهای راهیان نور و اردوهای جهادی با همکاری و مشارکت بسیج دانشجویی و بسیج اساتید.

14-برگزاری اردوهای سیاحتی و زیارتی برای دانشجویان و کارکنان دانشگاه.

15-ارائه مشاوره‌های لازم برای دانشجویان توسط استادان دانشگاه در موضوعات مبتلابه.

16-اجرای کرسی‌های آزاداندیشی ویژه‌ی دانشجویان و کرسی‌های نظریه‌پردازی ویژه‌ی استادان.

17-برگزاری نشست‌های تخصصی گفتمان دینی و مناظرات رضوی در موضوعات فرهنگی و اجتماعی.

18-برگزاری کارگاه‌های آموزشی در موضوعات مختلف فرهنگی اجتماعی و سیاسی ویژه‌ی کارکنان و دانشجویان.

19-تاسیس، راه‌اندازی، تقویت و پشتیبانی کانون‌های فرهنگی و هنری و تشکل‌های سیاسی اسلامی.

20-برقراری تعامل، همکاری و مشارکت با دستگاه‌های فرهنگی اجتماعی استان و برگزاری برنامه‌های مشترک.

21-تشکیل جلسات مختلف با استادان دانشگاه جهت بهره‌مندی از ظرفیت استادان در پیشبرد برنامه‌های فرهنگی.

22-تشکیل جلسات کارگروه‌های تخصصی ستاد اقامه نماز، آراستگی و شئون رفتاری، امربه معروف و نهی‌از‌منکر، پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های فضای مجازی و اجتماعی.