1398/03/01 ملا‌احمدی خبر داد: فعاليت 290 شبکه ماهواره‌ای در جریان‌سازی علیه نظام جمهوری اسلامي
    مدیرکل صدا و سیمای اردبیل از فعاليت 290 شبکه ماهواره‌ای در جریان‌سازی علیه نظام جمهوری اسلامی ايران سخن گفت.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبيل، علی ملا‌احمدی در نشست تخصصی رسانه و دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی اردبيل گفت: 290 شبکه ماهواره‌ای در جریان‌سازی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران فعالیت می‌کنند در حالی‌که کل شبکه‌ها در ایران 160 شبکه است.

وی اضافه كرد: رسانه‌های بیگانه در مقابل جبهه‌ی مقاومت همیشه به القای مشکلات و عدم حل آنها می‌پردازند و کسی که از پشتوانه‌ی فکری و قالب فکری قوی برخوردار نباشد زود آنها را باور می‌کند.

ملا‌احمدی افزود:  قوای سه‌گانه باید باهم باشند تا مشکلات حل شود و رسانه‌های بیگانه می‌گویند بین آنها اختللاف است و ما را عاجز از حل مشکل نشان می‌دهند.

وی ادامه داد: رسانه‌های دشمن طوری القا می‌کنند که هر چی مشکل داریم از هویت دینی و انقلابی ما است و آنها می‌دانند که ایثار و شهادت در مکتب شیعه و تشیع است و قصد دارند ما را از ارزش‌ها دور کنند.

مدیرکل صدا و سیمای اردبیل اهمیت خاورمیانه را در منابع زیرزمینی خدادادی، موقعیت ژئوپلیتیکی و ایدئولوژی مردم دانست و تصریح کرد: رسانه‌های بیگانه با ظرافت قصد اتمیسیته کردن مملکت ما را دارند.

وی جبهه‌ی مقاومت را در ایثار و فداکاری تعریف کرد و افزود: در سال 2006 اسرائیل قوی‌ترین ارتش شکست‌خورده جنگ 33 روز لبنان شد.

مدیرکل صدا و سیمای اردبیل به تبیین نقش رسانه در مقاومت پرداخت و اظهار کرد: رسانه کارکردهای مهمی دارد از جمله می‌توان به برجسته‌سازی موضوع، تمرکز بر موضوعات خاص، مفهوم‌سازی، چارچوب‌سازی و گفتمان‌سازی اشاره کرد.

اسحاق رسولي:

نقش رسانه در دوران دفاع مقدس راهبردی بود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل نيز بيان کرد: در دوران دفاع مقدس نقش رسانه راهبردی بود.

اسحاق رسولی اظهار كرد: با آنکه رسانه وظایف خود را قبل و بعد از جنگ به درستی عمل کرده است ولی هنوز با وضعیت مطلوب و ایده‌آل فاصله زیاد است.

وی ادامه داد: رسانه در حوزه‌ی روحی و روانی تأثیر داشت و باعث شد رزمندگان آمادگی روحی و روانی بالایی داشته باشند و در بسیج همگانی و تقویت روحیه‌ی ایثارگری و شهادت‌طلبی و ارتباط بین خط مقدم جبهه و پشت جبهه تأثیرگذار بود.

رسولی به شخصیت شهید آوینی اشاره کرد و افزود: شهید آوینی از رسانه که در چارچوب نظام حرکت می‌کرد، دفاع می‌کند و نشان می‌دهد که ما نیاز داریم ارزش‌های دفاع مقدس را به نسل جدید انتقال دهیم.

وی گفت: فرماندهان ما در جنگ فرماندهانی بودند که خود در صحنه بودند و فرهنگ شهادت‌طلبی و ایثارگری را آموزش دادند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل تاكيد كرد: آزادسازی خرمشهر باعث شد روز‌به‌روز استکبار جهانی عقب‌نشینی کند و ملت ایران پرچم خود را در دفاع مقدس سرافرازتر نگه‌دارد.

وی دفاع مقدس را دارای دو چهره رشادت، ایثارگری و حماسه و ديگری چهره مظلومیت دانست.

آزادی خرمشهر فتح ارزش‌های اسلامی بود

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اردبیل هم فتح خرمشهر را فتح ارزش‌های اسلامی معرفی كرد.

علی واحد اظهار کرد: فتح خرمشهر فتح خاک نیست فتح ارزش‌های اسلامی است و خرمشهر را خدا آزاد کرد.

وی افزود: در عملیات آزادسازی خرمشهر 87 نفر شهید از استان اردبیل و چند نفر جانباز داشتیم و در مقابل16500 نفر از دشمن کشته و 19000 اسیر گرفتیم.

وی نقش استان اردبیل در دفاع مقدس را با 35 هزار رزمنده؛ 3400 شهید استان، 9500 جانباز، 705 نفر آزاده و 9 شهید مدافع حرم برشمرد و افزود: آنها با نام خدا و مخلصانه و با عزت حرکت کردند و برای نظام و مملکت خود غرورآفرین شدند.

واحد بيان كرد: در استان اردبيل ستاد آزادسازی خرمشهر از 1 تا 4 خردادماه برای گرامی‌داشت سالروز آزادسازی خرمشهر قهرمان با مشارکت تمام ادارات بیش از 120 عنوان برنامه اجرا می‌کند، وی به تشریح برخی برنامه‌ها پرداخت.

وی به نقش رسانه‌ها در طول 8 سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: حاصل زحمات شبانه‌روزی آنها هم در تاریخ شفاهی، مکتوب و فیلم و تصاویر به چشم می‌خورد و هم اصحاب رسانه در این دوران دوشادوش رزمندگان اسلام در خط مقدم حضور داشتند.