1398/02/25 با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی؛ هسته‌ی تخصصی محرومیت‌زدایی در استان اردبیل تشكیل شد
    با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی هسته‌ی تخصصی محرومیت‌زدایی در استان اردبیل آغاز بكار كرد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، مدیركل كمیته استان اردبیل هدف از تشكیل این هسته را خدمت‌رسانی موثر و كارآمد به ولی‌نعمتان انقلاب اسلامی و بهره‌گیری هدفمند از ایده‌های نو و یافته‌های علمی در پیشبرد ماموریت‌های محوله است.

حسین دشتی افزود: پس از پیروزی انقلاب شكوهمند اسلامی، توجه و رسیدگی به محرومان و مستضعفان در رأس توجهات نظام اسلامی قرار گرفته و در طول 40 سال گذشته اقدامات موثری در جهت كاهش فقر و نابرابری انجام شده است و در چهل سال دوم انقلاب اسلامی برای تحقق تمدن نوین اسلامی، نیازمند عزم و همت جهادی در این مسیر نورانی هستیم.

رئیس هسته‌ی تخصصی محرومیت‌زدایی استان اردبیل ادامه داد: لازمه‌ی خدمت‌رسانی موثر و كارآمد به ولی نعمتان انقلاب اسلامی، بهره‌گیری هدفمند از ایده‌های نو، مجموعه‌های دانش‌بنیان و یافته‌های علمی در پیشبرد مأموریت‌های محوله است.

دشتی اظهار امیدواری كرد با بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی اعضای هسته‌ی مذكور، اقدامات اجرایی موثر مبتنی بر مطالعات و پژوهش‌های علمی در حوزه‌ی محرومیت‌زدایی انجام گیرد.

وی افزود: هسته‌ی تخصصی محرومیت‌زدایی استان اردبیل با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل و مشاركت سایر مراكز دانشگاهی، حوزوی، پژوهشی و دانش‌بنیان تشكیل شده و 11 نفر عضو آن هستند.

شایان ذكر است اسحاق رسولی؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و صادق فرهمند دانشجوی دكترای این واحد دانشگاهی همچنین پور‌اسكندری؛ معاون پژوهشی حوزه علمیه، ایمانی و عسگرنژاد معاون پژوهشی و عضو هیأت علمی دانشگاه محقق اردبیلی، واثق مشاور پارك علم و فناوری، اشرفی؛ مدیرعامل شركت بنیان اكسیر و اصغر پاشازاده؛ دانشجوی دكترا به عنوان اعضای این هسته حكم فعالیت دریافت كردند. حسین دشتی؛ مدیركل، شریفی؛ معاون برنامه ریزی و جماعتی كارشناس ارزیابی عملكرد از كمیته امداد در این هسته عضویت دارند.