1398/01/24 دكتر رسولی: يك هزار و 100 برنامه فرهنگی در سال گذشته انجام شد / عکس
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از اجرای يك هزار و 100 برنامه فرهنگی اجتماعی در سال 97 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دكتر اسحاق رسولی در جلسه انعقاد تفاهم‌نامه با مدیركل ورزش و جوانان استان اردبیل گفت: در سال گذشته جلسات متعدد كرسی‌های نظریه‌پردازی و آزاداندیشی برگزار شد و ادامه این جلسات جزو برنامه‌های تحولی معاونت فرهنگی و دانشجویی است که در سال جدید تداوم خواهد داشت.

وی اظهار كرد: در اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی تأكید ما بر جریان‌سازی و پرهیز از انجام كارهای مناسبتی صرف است و بر این اساس موضوعاتی در زمینه‌های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و ... محور قرار گرفته و براساس این محوریت جریان‌سازی صورت می‌گیرد.

رسولی بیان كرد: ما نسبت به آینده‌ی دانشجویان خود بی‌تفاوت نیستیم و با روش‌های مختلف از جمله راه‌اندازی شركت تعاونی تولیدی و توزیعی دانشجویان و دانش‌آموختگان سعی می‌كنیم در زمینه‌ی اشتغال و مسائل اجتماعی گام‌های مؤثر برداشته شود.

وی بر انجام پروژه‌های مشترك از سوی دانشگاه آزاد اسلامی و اداره كل ورزش و جوانان استان تأكید كرد.

مدیركل ورزش و جوانان استان اردبیل نیز گفت: باید به سمتی برویم و پروژه‌هایی را انجام دهیم كه كاربردی بوده و بتواند مشكلی از مشكلات اجتماعی و اشتغال جوانان را حل كند.

بهرام آقاخانی گفت: در عقد تفاهم‌نامه با دانشگاه به هیچ وجه انجام كارهای كلیشه‌ای مدنظر نبوده و سعی می‌كنیم این تفاهم‌نامه روی كاغذ نماند و عملیاتی شود.