1398/01/19 رسولی مطرح کرد; تبدیل برنامه‌های فرهنگی به جریان‌سازی فرهنگی
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: باید برنامه‌های فرهنگی به جریان‌سازی فرهنگی تبدیل شود.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، اسحاق رسولی ظهر امروز در جلسه‌ای که با حضور مسئول بسیج دانشجویی استان اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: در کارهای فرهنگی کارهای منقطع جوابگو نیستند و برنامه‌های مناسبتی تاثیر کمتری دارند.

وی افزود: فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه در راستای مسائل مطرح نظام و ارتقای وضعیت فرهنگی جامعه است.

رسولی به بیانیه «گام دوم انقلاب» مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: توجه به فرمایشات رهبری بطور قطع در مسائل فرهنگی راهگشا خواهد شد و در این امر، اصل اساسی این است که خودمان ابتدا به آنها عمل کنیم و با الهام گرفتن از آن در ظرفیت دانشگاه استفاده کنیم.

رسولی به نامگذاری امسال به «سال رونق تولید» نیز اشاره کرد و گفت: 12 محصول دانشگاه در سال گذشته به مرحله تجاری‌سازی رسید  و خط تولید گیاهان دارویی در ساختمان شاهد دانشگاه راه‌اندازی و چراغ هوشمند نیز تولید شد.

رئیس واحد اردبیل تصریح کرد: در تولید دانش‌بنیان و اشتغال دانش‌بنیان، واحد اردبیل پیشگام است و این مسیر را امسال هم، ادامه خواهیم داد و تعداد محصولات دانش‌بنیان را اضافه مي‌كنيم.

وی به موضوع هم‌افزایی نیز اشاره کرد و گفت: هم‌افزایی بین دانشگاه و نهادهای فرهنگی باید افزایش یابد و هم‌افزایی بین تشکل‌ها، نهادها، معاونت فرهنگی و بسیج باعث بالا رفتن کیفیت برنامه‌ها می‌شود.

رسولی افزود: بیشترین سرمایه‌گذاری فرهنگی در کشور ما انجام می‌شود و در سال 97 بیش از 150 عنوان فعالیت فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل انجام شد.

وی بحث هم‌افزایی و فعالیت‌های فرهنگی را از نکات قابل توجه در دانشگاه معرفی کرد و گفت: در موضوع فعالیت‌های فرهنگی باید به دستاوردها و خروجی برنامه ها نیز توجه شود.

مسئول بسیج دانشجویی استان نیز به بحث تاثیرگذاری فرهنگی اشاره کرد و اظهار کرد: رویکرد فعالیت‌ها در بسیج، هدایت‌گرایی است.

پرویز پرزور تصریح کرد: بحث کیفی‌سازی فعالیت‌های فرهنگی همراه با بحث کمی از اهمیت بیشتری برخوردار است.