1397/12/23 رسولی مطرح كرد: مشاركت دانشگاهیان در آزادسازی زندانیان مالی
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: كاركنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی هر سال در امر آزادی زندانی های مالی مشاركت دارد و در آینده پررنگ تر حضور می یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، دكتر اسحاق رسولی در مراسم آزادسازی 35 زندانی مالی بیان كرد: در نظام جمهوری اسلامی، دادگستری، امور زندان ها و ستاد دیه رویكرد خوبی در خصوص آزادی زندانی ها داشته اند و باید كاری انجام شود كه تاثیرگذاری آن در جامعه نمود داشته باشد.

وی افزود: اگر جامعه ای حضرت علی(ع) را به عنوان الگو داشته باشد به چیز دیگری نیاز ندارد و اگر جامعه ای علی(ع) را نداشته باشد، هیچ چیز در آن جامعه وجود ندارد.

رسولی ادامه داد: خداوند الگو و اسوه ای برای بشریت معرفی كرده و باید كاری انجام دهیم كه زندگی ما در راه و شبیه آن ها باشد و كاری نكنیم كه در پیشگاه خدا و ائمه شرمسار و شرمنده شویم.

این استاد دانشگاه گفت: كم و كاستی ها و خلاء نظام اجتماعی و مردمی در دادگاه ها و زندان ها خود را نشان می دهد كه ضرورت دارد با مشاركت مسئولان و مردم سر و سامان یابد.

رسولی اظهار كرد: نظام اجتماعی و اقتصادی ما باید آنقدر بهبود یابد كه اینقدر حجم پرونده ها زیاد نباشد و ضرورت دارد كه روی كرامت انسانی به صورت مداوم كار شود.

وی افزود: به خاطر آرمان هایی كه شهدا در راه آن خون خود را هدیه كردند باید جامعه ای ایجاد شود كه الگوی جهانیان شود كه برای این منظور از یك طرف دولت در بهبود امور اقتصادی تلاش كند و از طرفی در راه ترویج كرامت های اخلاقی باید كار كرد.

رئیس كل دادگستری استان اردبیل نیز گفت: بیش از 35 هزار پرونده مالی اجرایی داریم كه از بین آن ها حدود 700 نفر در زندان های استان هستند و اگر مدیریت دادگستری نبود همه آن ها باید در زندان بودند.

حجت الاسلام قاصدی بیان كرد: تلاش های زیادی صورت می گیرد ولی این تلاش ها جوابگوی حجم عظیم بدهكاران مالی و زندانیان نیست و به همین منظور دست یاری به سوی اقشار مختلف مردم دراز می كنیم كه یاریگر محكومین مالی باشند.

وی افزود: حضور دانشگاهیان در امر خیر آزادی زندانیان نشان دهنده این است كه اقشار فرهیخته دانشگاهی نسبت به مشكلات مردم بی تفاوت نیستند.

نایب رئیس ستاد دیه استان نیز اظهار كرد: تاكنون 314 محكوم مالی آزاد شده كه 270 نفر را ستاد دیه آزاد كرده و 44 نفر نیز از سوی یك خیر به آغوش خانواده های خود بازگشته اند.

یوسف خدادادی گفت: میزان محكومیت آن ها بیش از 70 میلیارد تومان است كه از 30 میلیارد آن خود شاكیان گذشت كرده اند، 2 میلیارد خود خانواده ها آورده داشته اند،  3 میلیارد تسهیلات بانكی هماهنگ شده و 5 میلیارد از طریق ستاد دیه، صندوق ذخیره بیمه بدنه كمك بلاعوض شده و 30 میلیارد هم تقسیط شده است.

وی افزود: امروز 35 نفر با 10 میلیارد بدهی آزاد می شوند كه 2 میلیارد تومن از طریق كمك و تقسیط فراهم شده و 8 میلیارد نیز شاكیان گذشت كرده اند.

خدادادی گفت: 682 محكوم مالی هنوز در زندان ها به سر می برند.