1397/12/22 رئیس خوشه فرش استان اردبیل: جای نسل جوان در هنر صنعت فرش كم رنگ است
    رئیس خوشه فرش استان اردبیل گفت: جای نسل جوان در هنر صنعت فرش كم رنگ است.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، دكتر اسحاق رسولی در اولین رویداد كارآفرینی هنر صنعت فرش استان اردبیل كه در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، اظهار كرد: اگر بتوانیم نسل جدید را به سمت این هنر صنعت بكشانیم، بدون شك خلاقیت‏ها در آن بروز و توسعه خواهد یافت.

وی افزود: اعتقاد داریم تشكل های حوزه فرش باید بتوانند زمینه ها و جذابیت هایی را ایجاد كنند كه نسل جدید جوان جذب آن بشوند.

وی بیان كرد: هر هنر و صنعتی كه به طور دائم خلاقیت در آن نباشد فرایند نزولی پیدا می كند و باید اذعان كنیم كه پیشینیان ما این خلاقیت را داشتند كه هنر خود را عرضه كرده و دنیا را شیفته این هنر كردند به گونه ای كه در بیشتر كشورها افتخار می كنند كه فرش ایران در خانه داشته باشند.

رسولی ادامه داد: روح زیباشناسی در پیشینیان به قدری در سطح عالی بود كه با این هنر زیبا همه را شیفته خود كردند و ما اكنون میراث دار و میراث خوار گذشتگان هستیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: حمایت های جدی از ایده های برتر از سوی دانشگاه آزاد اسلامی، پارك علم و فناوری و شهرك های صنعتی به عمل می آید.

رئیس پارك علم و فناوری استان اردبیل نیز گفت: تحقیقات و پایان نامه های دانشجویان باید به كمك اقتصاد جامعه بیاید و صرف مدرك تحصیلی نمی تواند این مأموریت را انجام دهد.

حبیب ابراهیم پور بیان كرد: فناوری تعبیه و تزریق علم در صنعت است و وقتی فرش ایران برند جهانی شده و كشورهای دیگر از آن كپی برداری می كنند و با این حال اصالت خود را حفظ كرده باید به كمك فناوری به عرش برسد.

وی افزود: فناوری یك تكنولوژی به فرش سنتی اضافه می كند و با تكنولوژی بالاتر تولید می شود كه در این صورت هم كیفیت بالا می رود و هم زمان تولید به حداقل می رسد.

رئیس پارك علم و فناوری استان اردبیل تاكید كرد: ایده هایی كه ارائه می شود در مركز رشد دانشگاه یا پارك علم و فناوری مستقر شده و پس از گذراندن مراحل قانونی در چرخه تولید و تولید ثروت مورد حمایت قرار می گیرد.

اولین رویداد كارآفرینی هنر صنعت فرش استان اردبیل به مدت سه روز در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل تداوم یافته و در پایان ایده های برتر معرفی می شود.