1397/12/06 حجت‌الاسلام مدبّر: حجاب برای حصانت از خویشتن است
    رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل از حجاب خواهران به عنوان وسیله‌ی حصانت از خویشتن خانم‌ها معرفی كرد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، حجت‌الاسلام سیف‌اله مدبّر در همایش بزرگ سفیران حجاب به مناسبت روز زن در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: خداوند دستور داده كه از طریق حجاب از خودتان حصانت كنید و این مفهومی فراتر از حفاظت است.

وی افزود: با حصانت هم خود فرد به گناه نمی‌افتد و هم دیگران را از آلوده‌ شدن به گناه باز می‌دارد و درجه‌ی حصانت بالاتر از حفاظت است و آنچه مورد تأكید پروردگار است حصانت است نه حفاظت.

مدبّر بیان كرد: حجاب نه تنها محدودیت نیست بلكه عامل رشد و تعالی انسان‌هاست و خانم‌های محجّبه باید كاری كنند كه همواره در جاهایی كه موفقیت در اوج خود قرار دارد، حضور داشته باشند.

وی با اشاره به برگزاری همایش بزرگ سفیران حجاب در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: قدم‌هایی كه در این زمینه برداشته می‌شود برای عزت‌مدار كردن محیط آموزشی برای دانشجویان است.

وی به آیه‌ی 12 سوره تحریم اشاره كرد و افزود: خیلی از زمان‌ها زمین خالی از مرد صالح است در حالی كه زن صالحه وجود دارد و در آن‌زمان هم مردی كه لایق حضرت مریم باشد، وجود نداشت.

مدبّر ادامه داد: همانطور كه حضرت رسول به فاطمه‌(س) فرمود اگر علی نبود شوهری برای تو پیدا نمی‌شد و به حضرت علی(ع) فرمود اگر فاطمه نبود همسری در شأن تو نبود.

در این مراسم به تمامی حاضرین دانشجو كه چادری بودند، هدیه ای اهدا و از اهتمام آنها در امر حجاب قدردانی شد.