1397/12/04 ستاری مطرح کرد: ایجاد سامانه مطالعه پایان‌نامه‌های دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل
    معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از ایجاد سامانه مطالعه پایان‌نامه‌های دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل خبر داد.

فرزاد ستاری در گفتگو با روابط عمومی واحد اردبیل گفت: در جهت اجرای طرح‌های بهبود مستمر و به منظور افزایش سهولت دسترسی به پایان‌نامه‌ها و امکان مطالعه آن از سوی  دانشجویان و استادان از داخل دانشگاه، فاز اول سامانه مطالعه آنلاین پایان‌نامه‌ها ایجاد شد.

او تشریح کرد: در مرحله نخست بالغ بر 5410 فایل پایان‌نامه بارگذاری شده است و علاوه بر این، اداره کتابخانه‌ها نیز جهت تسهیل دسترسی، چند دستگاه کامپیوتر مخصوص بهره‌برداری از این سامانه در کتابخانه دانشکده فنی مستقر کرده است.

ستاری افزود: با این سامانه دانشجویان به راحتی پایان‌نامه‌ها را  جستجو كرده و هر مطلبی که می نویسند برای همه قابل مشاهده است.

او تاکید کرد: در فاز اول تمامی پایان‌نامه‌ بارگذاری شده، قابل دسترسی و خواندن است و در فاز دوم تمام پایان‌نامه‌ها نشر آزاد خواهد بود که پایان‌نامه‌ها را می توان مطالعه و چاپ کرد.

ستاری افزود: در دسترسی آزاد، پایان‌نامه‌ها از خارج از دانشگاه توسط عموم قابل جستجو و مطالعه خواهد بود و به افراد بیرون از دانشگاه، محققان و صاحبان صنایع کمک می‌کند اگر سوالی داشتند براحتی با دانشگاه ارتباط برقرار کنند.

معاون پژوهشی و فناوری واحد اردبیل درخصوص موضوع پایان‌نامه‌ها گفت: در موضوعات مختلف در تمامی رشته‌های کارشناسی ارشد و دکتری واحد اردبیل پایان‌نامه‌ها در سامانه بارگذاری شده است و این کار اولین‌بار در واحد اردبیل انجام شده و پس از اخذ مجوز سازمان مرکزی فاز دوم هم اجرا می‌شود.

عضو هیات علمی واحد اردبیل به عصر تکنولوژی اشاره کرد و گفت: با این روش می توان پاسخگوی دانشجویان نسل جدید شد زیرا امروز دانشجویان به روش‌های نوین مطالعه علاقه دارند تا انتقال دانش با سرعت و صحت انجام شود.

ستاری در خصوص نحوه دسترسی به این سامانه گفت: دانشجویان و اساتید می توانند از طریق اینترنت دانشگاه و رایانه‌های اداری و همراه از این سامانه استفاده کنند.

ستاری مزایای استفاده از این سامانه را در خودکنترلی پایان‌نامه‌ها اعلام کرد و گفت: این سامانه نشان می‌دهد که استادان در چه موضوعاتی متمرکز هستند و کیفیت کار پایان‌نامه‌های دانشجویی مشخص می‌شود و باعث خودکنترلی در کیفیت خواهد شد.

ستاری با بیان اینكه این سامانه باعث می‌شود امکان ارجاعات به پایان‌نامه‌های کار شده در دانشگاه افزایش پیدا کند، اضافه كرد: بزودی سامانه دیگری نیز افتتاح می‌شود که در آن پروپوزال قبل از اینکه به مرحله اجرایی برسد در بین گروههای مرتبط با موضوع مسئله چه داخل دانشگاه و چه خارج دانشگاه قابل اشتراک و نقد می‌شود.