1397/11/29 اعلام نتایج دوره کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، کاردانی پیوسته و ناپیوسته بر اساس سوابق تحصیلی نیمسال دوم 98-97 دانشگاه آزاد اسلامی
    زمانبندی و جزئیات نحوه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان بدون آزمون کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، کاردانی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی از سوی مرکز سنجش و پذیرش این دانشگاه اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از مرکز سنجش و پذیرش، نتایج دوره کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، کاردانی پیوسته و ناپیوسته بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سامانه www.azmoon.net قرار گرفت.

پذیرفته شدگان نهایی مقاطع کاردانی پیوسته و کاردانی ناپیوسته براساس سوابق تحصیلی در نیمسال دوم سال تحصیلی 98-97 دانشگاه آزاد اسلامی، باید شخصاً در روز‌های دوشنبه و سه شنبه (29 و 30 بهمن) با در دست داشتن مدارک لازم جهت ثبت‌نام به واحدهای ذیربط که نشانی و تلفن آنها در سامانه اینترنتی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه به آدرس www.sanjesh.iau.ac.ir و همچنین سامانه دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس iau.ac.ir درج شده است، مراجعه کنند.

همچنین پذیرفته شدگان نهایی مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته براساس سوابق تحصیلی در نیمسال دوم سال تحصیلی 98-97 دانشگاه آزاد اسلامی، باید شخصاً در روز‌های سه شنبه (30 بهمن) و چهارشنبه (1 اسفند) با در دست داشتن مدارک لازم جهت ثبت‌نام به واحدهای دانشگاهی مراجعه کنند.

مدارک لازم

اصل دیپلم کامل متوسطه یا اصل گواهی قبولی پایان تحصیلات نظام قدیم متوسطه یا اصل گواهی اتمام دوره پیش دانشگاهی نظام جدید متوسطه به همراه تصویر آنها

اصل شناسنامه و دو برگ تصویر از تمامی صفحات (اصل شناسنامه برای تطبیق است)

اصل و یک برگ فتوکپی کارت ملی

شش قطعه عکس 4×3 تمام رخ (برای برادران مشمول 12 قطعه)

مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران را مشخص کند

و تکمیل و ارائه سایر فرم‌های درخواست ثبت‌نام که توسط واحد دانشگاهی در اختیار پذیرفته‌شدگان قرار داده می‌شود، از جمله مدارک لازم برای ثبت نام است.

جزئیات کامل و راهنمای ثبت نام در لینک های جداگانه به شرح زیر قابل دانلود و مطالعه می باشد:

راهنماي پذيرفته شدگان نهايي مقاطع كارداني پيوسته و ناپيوسته

راهنماي پذيرفته شدگان نهايي مقطع كارشناسي پيوسته