1397/11/24 مراسم تجلیل از مهندس پریوند در واحد اردبیل برگزار می‌شود
    مراسم تجلیل از مهندس یعقوب پریوند؛ مؤسس، بنیانگذار و اولین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در این دانشگاه برگزارمی شود.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه از برگزاری ویژه‌برنامه تجلیل از خدمات ارزشمند مهندس یعقوب پریوند تا پایان سال جاری سخن گفت.

سعید حاجی‌محمدی با اشاره به زحمت‌ها و تلاش‌های ارزشمند این انسان فرهیخته، تجلیل و گرامی‌داشت شخصیت‌های تاثیرگذار و خدمتگذار را از سفارشات مؤکد قرآن کریم و ائمه معصومین علیهم السلام دانست.

وی به اهمیت آیه شریفه «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» اشاره كرد و از عموم پیشکسوتان، اساتید و همکاران دعوت کرد جهت هر چه باشکوه برگزار‌شدن این برنامه نظرها، پیشنهادها یا مطلبی دارند تا ۱۰ اسفندماه به اداره کل فرهنگی دانشگاه ارائه كنند.

حاجی محمدی گفت: با برنامه‌ریزی‌های بعمل آمده، تلاش می‌كنیم تا از چهره‌های ملی و استانی برای حضور در این برنامه دعوت کنیم.