1397/11/16 بیمارستان 108 تختخوابی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل افتتاح شد
    بیمارستان 108 تختخوابی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با حضور معاون رئیس جمهور و معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی آغاز بکار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل عصر امروز در جلسه شورای اداری استان اردبیل که در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: امروز در استان اردبیل شاهد افتتاح بیمارستان 108 تختخوابی بیمارستان امام رضا (ع) بودیم که این پروژه با عرصه ۱۷ هزار و ۵۰۰ متر مربع و مساحت ابنیه ۱۱ هزار ۸۵۰ متر مربع با ارزش ۲۵۷ میلیارد تومان افتتاح شد.

دکتر اسحاق رسولی با بیان اینکه پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در حوزه بهداشت و سلامت پیشرفت‌های قابل توجهی داشته‌ایم، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی مولود انقلاب اسلامی است که یکی از یادگاری‌های معمار کبیر انقلاب اسلامی بوده و امروزه نیز با توجه به رشد و توسعه علمی خود به بزرگترین دانشگاه حضوری جهان تبدیل شده است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی عامل اساسی و اصلی برای ایجاد تحول در آموزش عالی کشور است که رویکردهای جدیدی در توسعه پژوهش، فناوری و کارآفرینی دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی ایران در دهه فجر سال ۱۳۶۳ به عنوان اولین دانشگاه اردبیل شروع بکار کرده است که امروز ۶ واحد دانشگاهی در سطح استان اردبیل به فعالیت می پردازند.

دکتر رسولی عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در استان اردبیل دارای ۱۵ هزار نفر دانشجو، فعالیت ۵۴۶ کارمند در واحدهای دانشگاهی و ۴۴۶ هیأت علمی است که تا به امروز نیز ۱۲۰ هزار دانش آموخته از دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل فارغ التحصیل شده‌اند.

وی تصریح کرد: حضور ۴۴۶ هیأت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل موجب ماندگاری سرمایه‌‌های علمی در استان اردبیل شده است که در صورت عدم فعالیت دانشگاه آزاد بطور مسلم این سرمایه‌های علمی نیز در استان حر نداشتند و نمی توانستیم از این ذخایر علمی بهره ببریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه آموزش نقش مثبت خود را ایفا کرده است ولی باید به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم حر کت کنیم.

وی ادامه داد: در همین راستا در استان اردبیل دانشگاه آزاد اسلامی با رویکرد جدید خود مأموریت‌های منطقه‌ای ویژه‌ای را برای توسعه‌ی همه جانبه‌ی استان اردبیل تعریف کرده است.