1397/11/14 در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی؛ چهلمین مركز نیكوكاری اردبیل در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز بكار كرد
    چهلمین مركز نیكوكاری استان اردبیل در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز بكار كرد.

به گزارش روابط عمومی واحد اردبیل، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در مراسم آغاز بكار این مركز گفت: طی كردن راه خدایی از طریق اعمال و نیات خیر تحقق می‌یابد.

دكتر اسحق رسولی افزود: اگر اعمال ما با نیت خیر و در مسیر خدایی باشد زندگی دنیوی و اخروی ما سعادتمند می‌شود.

وی اظهار كرد: روحیه خیرخواهی در بین كاركنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی بالاست و علی‌رغم مشكلات مالی موجود، از كمك به امور خیریه هیچ وقت كوتاهی نكرده و دست به خیر بوده‌اند.

رسولی بیان كرد: دانشگاه آزاد اسلامی و كمیته امداد، مولود انقلاب و از آثار پربركت امام خمینی(ره) هستند و در چهل سالگی انقلاب آثار و بركات آنها را در پر‌كردن بسیاری از خلاء‌ها مشاهده می‌كنیم.

وی اظهار امیدواری كرد: در سایه نظام مقدس جمهوری اسلامی و طراحی سیستم توانمند تامین اجتماعی، تعداد افراد نیازمند و آسیب‌پذیر روز به روز كم شده و مسئولان در برآوردن این مطالبه عمومی همت وافر داشته باشند.

قائم مقام كمیته امداد امام خمینی استان اردبیل نیز آغاز بكار چهلمین مركز نیكوكاری استان اردبیل در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی را نشان از حسن نیت دست‌اندركاران این مجموعه دانست.

بهروز زلالی گفت: هدف از ایجاد مراكز نیكوكاری محرومیت‌زدایی و خدمت به مستضعفین بر اساس مسئولیت اجتماعی و انسانی است.

وی افزود: نیازها و سطح نیازها به روز شده و محدود به تامین نان و امكانات اولیه زندگی نسیت و به همین خاطر اعتبارات نهادهای حمایتی جوابگوی این نیازها نیست و به همین خاطر بخشی از این نیازها به نهادها و مراكز مردمی واگذار می شود.

زلالی اظهار كرد: در استان اردبیل 6 هزار و 500 نفر دانش آموز و 700 نفر تحت پوشش كمیته امداد امام خمینی(ره) هستند كه نیازهای اولیه دانش‌آموزان و 50 درصد شهریه دانشجویان از طریق كمیته امداد تامین می شود.