1397/11/13 دكتر رسولي: خون شهدا ضامن بقا و تداوم نظام جمهوري اسلامي است
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل خون شهدا را ضامن بقا و تداوم نظام جمهوري اسلامي ايران معرفي كرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل، دكتر اسحق رسولي در مراسم غبارروبي مزار شهداي گمنام اظهار كرد: از اول انقلاب دسيسه‌هاي مختلفي از سوي استكبار جهاني عليه اين نظام شكل گرفت كه هر يك از آنها مي‌توانست نظامي را در جهان براندازد و اين خون شهدا و رهبري  عالمانه بود كه اين نظام را سرپا نگه داشت.

وي افزود: با ادامه راه شهدا هيچ دشمن خارجي و داخلي نمي‌تواند به اين نظام مقدس آسيبي وارد كند ولي با فراموشي اين راه مقدس، هم دنيا و هم آخرتمان به خطر مي‌افتد.

رسولي گفت: با داستان‌سازي اساطيري نمي‌توان به حق و حقيقت دست يافت در حاليكه در ايران اسلامي اسطوره‌هايي به نام شهدا وجود دارند كه براي اينكه حق زنده بماند، دست از لذت‌هاي دنيوي كشيدند و با نثار جان خويش با خدا معامله كردند.

وي حضور همكاران دانشگاهي براي غبارروبي مزار شهدا را نشان از پايبندي آنان به انقلاب و حفظ و حراست از نظام مقدس جمهوري اسلامي و تجديد پيمان با ولايت و رهبري عنوان كرد.

معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل نيز گفت: زيباترين كلمه‌اي كه با نام خدا و در راه مقصود مي‌توان معرفي كرد، نام شهيد است.

حجت الاسلام محمد تجلايي افزود: خداوند متعال از وجود خودش فناي في الله را به آنها بخشيد و برترين مقام‌ها را به آنها عطا كرد كه اعلاترين درجه براي شهداي گمنام است.

وي شهدا را تبلور آزادي و اخلاص دانست و گفت: راهبرد و استراتژي آينده‌ي جهان در مسلك شهدا معني پيدا مي‌كند و هيچ راه دومي وجود ندارد.

وي بيان كرد: در چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي با شهدا و رهبري معظم پيوند دوباره مي‌بنديم و تا هستيم، پيرو ولايت بوده تا زماني برسد كه پرچم انقلاب اسلامي را به دست نازنين حضرت ولي عصر(عج) تحويل دهيم.