•  1961
     1397/10/22 پذیرش بدون آزمون دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد برای مهرماه 98
    دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال اول تحصیلی 99 -98 براساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشجو می پذیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، براساس مصوبات شانزدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو مورخ 97/10/12، دانشگاه آزاد اسلامی  برای نیمسال اول تحصیلی 99 -98 و براساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته پذیرش دانشجو خواهد داشت.

ثبت نام صرفا از طريق وبسايت مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي به آدرس www.azmoon.org صورت مي گيرد.

اطلاعیه پذیرش دانشجو در نیمسال اول سال تحصیلی 99 - 98 مطابق زمان‌بندی اعلام‌ شده (به جدول مندرج در عكس زير توجه كنيد) توسط مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی برای مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته از بهمن ماه منتشر شده است.

ثبت نام از بهمن ماه سال 97 تا اطلاع ثانوی در جریان است و علاقمندان می توانند برای ثبت نام به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس www.azmoon.org مراجعه نمایند.