1397/10/11 رسولی مطرح کرد؛ خارج شدن از فعاليت هاي فرهنگي نمادين به سمت كارهاي عميق و تاثيرگذار
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت : در بحث فرهنگی و تربیتی بیشتر فعالیت ها نمادین بوده و باید از آن خارج شده و کارهای فرهنگی عمیق و تاثیرگذاری انجام شود.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل، اسحاق رسولی در جلسه ستاد امور ایثارگران که با حضور مسئولان استانی و دانشگاهی در واحد اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: از مشكلات اساسي در كشور بحث اشتغال است و از مأموریت های ما در دانشگاه اشتغال دانش بنیان است.

وی افزود: تاکنون شرکت های تعاونی دانشجویان و دانش آموختگان برای اشتغال زایی در دانشگاه ایجاد شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل بيان كرد: در مدیریت جدید دانشگاه به ایجاد برنامه های تحولی و موضوع نوآوری توجه خاصی دارد و با دید وسیع، در حل اساسی موضوعات تمرکز دارد.

وي افزود: دانشگاه در گذشته بیشتر به مسائل آموزشی پرداخته و به سایر موضوع ها توجه کمتری شده است.

مشاور امور ایثارگران استانداری اردبيل نیز از تشکیل 5 کارگروه و شورا خبر داد.

رحیم صدقیان افزود: کارگروه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، شورای مناسب سازی، شورای مشورتی، شورای هماهنگی و شورای ساماندهی گلزار شهدا تشکیل شده است.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان نيز به موضوع آموزش از دیدگاه امام خمینی (ره ) اشاره کرد و گفت: آموزش و تربیت فرزندان شهدا از مهمترین موضوعات است که باید به آن توجه شود و در اولویت قرار گیرد.

یاسر شاهی ضمن تشکر از همکاری واحد اردبیل با دانشجویان ایثارگر، ابراز رضایت خود و مجموعه بنیاد شهید را اعلام کرد.

در این جلسه موضوع بررسی مشکلات ایثارگران، نحوه حمایت از دانشجویان ایثارگر، فراهم نمودن تسهیلات برای آنها، بررسی وضعیت تحصیلی شامل دانشجویان نمونه و مشروطی و مشکلات اشتغال این قشر دانشجو بحث و بررسي شد.