1397/10/08 ظهر امروز صورت گرفت؛ همدردی دانشگاهيان واحد اردبيل با خانواده جان‌باختگان حادثه علوم و تحقیقات / عكس
    دانشجویان، کارمندان و اعضاي هیات علمی واحد اردبیل همدردی خود را با خانواده دانشجویانی که در حادثه غم انگیز واژگونی اتوبوس جان خود را از دست دادند، اعلام کردند.

به گزارش روابط عمومي واحد اردبیل، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ظهر امروز در مراسم يادبودي که با همت دانشجویان رشته پرستاری برگزار شد، اظهار کرد: در این حادثه غم انگيز نه تنها دانشجویان و دانشگاهیان بلکه تمام مردم ایران متاثر و داغدار شدند.

رسولی افزود: این حادثه ناخوشایند بود و تحمل آن برای خانواده های دانشجویان بسیار مسئله سختی است و همه دانشگاهیان خود را شریک غم خانواده هاي عزادار می دانند.

وی افزود: درست است که حادثه خبر نمی کند  ولی هر دانشگاه و سازمان باید پیش بینی های لازم را جهت جلوگیری از این اتفاقات انجام دهد.

رسولی به مقدرات الهی نیز اشاره کرد و گفت: هر کسی به بهانه ای دار فانی را ودا می کند و این حادثه برای ما درس بزرگی بود.

رسولی به جمع حاضر توصیه کرد: همه باید احساس مسئولیت داشته باشند و هر کسی در حوزه خود  با مشکل، ضعف و نارسایی مواجه شد، براحتی از کنار آن نگذرد و آنرا به مسئولان اطلاع دهد و تا حصول نتیجه پيگيري كند.