1397/10/05 حسين يكتا: همه پيش بيني هاي امام و رهبري عملي شد / تصاوير
    فرمانده قرارگاه خاتم الاوصيا گفت: همه پيش بيني هاي حضرت امام خميني(ره) و مقام معظم رهبري در قبل و بعد از انقلاب درست از آب درآمد و عملي شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل، حسين يكتا در همايش شكوه هجرت بسيج دانشجويي اين واحد دانشگاهي تصريح كرد: امام قبل از انقلاب گفتند شاه بايد برود و رفت، گفتند صدام جز خود كشي راه ديگري ندارد و اين اتفاق افتاد در حاليكه در جنگ تحميلي بيش از 17 كشور دنيا از او حمايت مي كردند.

وي افزود: ايشان فرمودند راه قدس از كربلا مي گذرد و الان مي بينيم كه از پشت مرزهاي كربلا رد شده و پشت ديوارهاي بيت المقدس با رژيم منحوس صهيونيستي مي جنگيم و الان براي خواندن نماز در بيت المقدس فقط يك يا حسين نياز است در حاليكه زماني براي رفتن به جنوب لبنان بايد در اختفا مي رفتيم.

يكتا اظهار كرد: دو حرف امام (ره) خيلي سنگين بود يكي اينكه جنگ مقدمه فتح فلسطين است و ديگري زماني كه حاجي ها را در مكه كشتند فرمودند ما بيت الله الحرام را در دست مي گيريم.

اين رزمنده دفاع مقدس بيان كرد: فرمايش هاي مقام معظم رهبري نيز همه از خروج آمريكا از عراق تا پايان كار داعشي ها در سوريه و ورود آن ها به اروپا عملي شده است و اينك مي بينيم كه داعشي ها به اروپا رفته و اروپائيان به ايران مي آيند.

وي به سخنان ترامپ در خصوص عدم ديدن 40 سالگي انقلاب اشاره كرد و گفت: رئيس جمهور آمريكا گفت ما داغ 40 سالگي انقلاب را به دل ايرانيان مي گذاريم و اين نشان مي دهد آن ها براي ما نقشه دارند و ما بايد تحليل درستي از شرايط داشته باشيم.

او با تاكيد بر اينكه با همه اين اوصاف دشمن به هم ريخته است، بيان كرد: دو نفر مطمئن هستند كه كار اسرائيل به پايان رسيده است يك حضرت آقا و ديگري خود دشمن است و تنها ما هستيم كه در اين خصوص شك و ترديد داريم.

يكتا ادامه داد: عمر اسرائيل به روزهاي پاياني نزديك است و اسرائيل براي ما بچه بازي و خاله بازي را تداعي مي كند البته اين در حالي است كه بسياري از كانديداهاي رياست جمهوري كشورهاي دنيا بعد از اخذ اجازه از اين كشور وارد رقابت مي شوند.

اين فرمانده جبهه مقاومت بيان كرد: با همه نقشه هايي كه دشمن براي ما دارد ولي بايد يقين بدانيد كه انقلاب با سرعت جلو مي رود و نظر خدا در مورد خدا عوض نشده و اگر ضعفي هست مربوط به اين است كه نظر ما به خدا برگشته كه از دين خدا و وعده حق جا مي مانيم.

وي تاكيد كرد: در 40 سالگي انقلاب هم بعثت داريم و هم رجعت و همانطور كه آقا فرمودند بايد به دهه 60 انقلاب برگرديم زيرا كه در اين دهه همه تفكرها جهادي و دل ها نوراني بودند.

وي با تاكيد بر اينكه بسيجي واقعي زندگي خود را وقف اسلام مي كند، افزود: بچه بسيجي شب و روز در فكر مردم و تعالي معنوي خويش باشد.

يكتا ادامه داد: تا بوي شهادت آمد بايد رفت و حيف است كه بچه هيئتي و ولايي ساده بميرد و شهيد نشود و ما امروز مي بينيم كه دخترها و پسرها در ايران و اروپا براي شهدا مي ميرند.

وي گفت: تلاش همه دشمنان اسلام بر اين است كه نگذارند سيدعلي زمينه را براي ظهور امام زمان فراهم كند و وظيفه بچه بسيجي اين است كه براي امام زمان دلبري كند.

او اظهار كرد: امام زمان زماني از دست ما آزرده مي شود و در ولايت پذيري كم مي آوريم كه به گناه آلوده شويم پس با پيروي از ولايت و تعالي روحي و معنوي ياريگر رهبر انقلاب براي وصل به انقلاب مهدي موعود باشيم.

در اين همايش از تلاشگران بسيجي دانشگاه هاي اردبيل تجليل بعمل آمد.