1397/10/05 پيام رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل در پي جان باختن و مصدوم شدن تعدادي از دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي
    دكتر اسحاق رسولي؛ رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل در پي جان باختن و مصدوم شدن تعدادي از دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي پيامي را صادر كرد.

به گزارش روابط عمومي واحد اردبيل، در متن اين پيام آمده است:

قال الله تعالی: «الذین اذا اصابتهم مصیبة قالوا انا لله و انا الیه راجعون»

خبر جان باختن تعدادی از دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقيقات تهران مردم ايران را داغدار و موجب تألم و تأثر شدید جامعه دانشگاهي گردید.

این مصیبت، بسیار سخت و سنگین است و فقط باید از خداوند متعال استمداد نمود که به بازماندگان داغدار، صبر جميل عنایت فرماید.

اینجانب ضمن ابراز همدردی عمیق، درگذشت این عزیزان را به بازماندگان و جامعه دانشگاهي تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال رحمت و غفران الهی برای ارواح شان مسئلت می‌کنم.

دكتر اسحق رسولي- رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل