1397/10/04 شركت 75 نفر در آزمون جامع دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل
    معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل از شركت 75 نفر در آزمون جامع دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل در اين واحد دانشگاهي خبر داد.

بهنام بهاري در گفتگو با روابط عمومي دانشگاه، اظهار كرد: حدود هفتاد و پنج نفر از دانشجویان در 18 رشته‌ تحصيلي با حضور در آزمون تخصصی جامع در دو بخش کتبی و شفاهی به مدت 5 روز بطور متمرکز با حضور بازرس سازمان مرکزی در واحد اردبیل به رقابت پرداختند.

وي افزود: آزمون کتبی  و شفاهی جامع دکتری تخصصی PHD برای نیمسال اول 98-97، در 18 رشته مختلف واحدهای مجری دوره دکترای تخصصی استان بطور متمرکز در واحد اردبیل، همزمان با دیگر واحدهای سراسر کشور برگزار شد.

وي از رؤسای واحدها، دانشکده ها، مدیران و روسای ادارات ، اعضاء کارگروه های تخصصی، مسئولان آموزش های مربوطه و عواملی که در این امر همکاری كردند، تشکر و قدردانی كرد.