Data pager
اندازه صفحه:
PageSizeComboBox
 صفحه 1 از59, گزینه 1 تا20 از1167.
رئیس اندیشکده یقین: مقام حکومتی حق توهین به ملت را ندارد/ پشتیبان قوه قضائیه در برخورد با اژدهای هفت‌سر فساد هستیم  1398/08/21
 66
رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه دولت تنها 550 روز فرصت خدمت به مردم دارد، گفت: رئیس جمهور به جای عصبانی‌شدن در برابر مطالبات مردم از کارنامه شش سال عملکرد خود دفاع کند.
دکتر رسولی در نشست بررسی پروژه نفوذ: با اطاعت از رهبری راه‌های نفوذ دشمن بسته می شود  1398/08/20
 218
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: اگر پشتیبان ولایت و رهبری باشیم و در این خط حرکت کنیم تمام راه‌های نفوذ دشمن بسته خواهد شد.
رئيس دبيرخانه هیأت امنای استان اردبيل معرفی شد  1398/08/19
 269
طی مراسمی در سالن دکتر عطامهر دانشکده فنی و مهندسی واحد اردبیل، رئيس دبيرخانه هیأت امنای استان اردبيل معرفی شد.
مراسم تکریم و معارفه معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی سما واحد اردبیل برگزار شد  1398/08/14
 484
مراسم تکریم و معارفه معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی سما دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با حضور رئیس، معاونان و همچنین مدیران مدارس و آموزشکده سما برگزار شد.
نایب قهرمانی تیم فوتسال کارکنان و اعضای هیأت علمی واحد اردبیل در مسابقات کشوری  1398/08/14
 250
تیم فوتسال کارکنان و اعضای هیأت علمی واحد اردبیل به نایب قهرمانی مسابقات کشوری دانشگاه آزاد اسلامی رسید.
در گفتگو با آنا مطرح شد؛ اشتغال‌ بیش از ۴۰ نفر در آکادمی ورزشی فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی  1398/08/14
 222
مدیر آکادمی ورزشی فرهیختگان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با بیان این که اکنون حدود ۶۰ دانشجو در این مجموعه فعالیت می‌کنند، عنوان می‌کند که فعالیت این آکادمی اشتغال‌زایی برای حدود ۴۵ نفر را در پی‌داشته است.
بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به مناسبت 13 آبان  1398/08/13
 188
کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به مناسبت 13 آبان بیانیه ای صادر کرد.
صدور پیام مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل به مناسبت یوم‌ا... سیزده آبان  1398/08/12
 279
حجت‌الاسلام تجلایی؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل به مناسبت یوم‌ا... سیزده آبان پیامی صادر کرد.
براساس رتبه‌بندی بهترین دانشگاه‌های جهان؛ دانشگاه آزاد اسلامی دومین دانشگاه برتر ایران شد  1398/08/11
 281
دانشگاه آزاد اسلامی در ویرایش 2020 رتبه‌بندی بهترین دانشگاه‌های جهان «یو. اس. نیوز» دومین دانشگاه برتر ایران شد.
با برگزاری مراسمی انجام شد؛ تجلیل از دانشجویان قهرمان دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل  1398/08/08
 467
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به همراه جمعی از مسئولان دانشگاه از تلاش‌های یوسف صبری و سلیم لسانی دانشجویان سمای اردبیل در کسب عنوان قهرمانی جهان تقدیر به‌عمل آوردند.
اطلاعیه معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد اردبیل در خصوص ثبت نام و اخذ نمره زبان  1398/07/30
 699
معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد اردبیل در خصوص ثبت نام و اخذ نمره زبان اطلاعیه را منتشر کرد.
دكتر رسولی مطرح كرد: دانشگاه نیازمند مشاركت فكری خانواده ها است  1398/07/29
 459
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل خانواده‌ها را بهترین منبع ارزیابی دانشگاه دانست و گفت: دانشگاه نیازمند مشاركت فكری خانواده ها است و باید از اولیا بازخورد بگیریم.
دكتر رسولي مطرح كرد: ضرورت حضور بانوان برای رشد و توسعه وتحول درحوزه فرهنگی  1398/07/28
 484
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل حضور بانوان برای رشد و توسعه و تحول درحوزه فرهنگی را ضروري دانست.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل مطرح كرد: اشتغال جدید برای 320 نفر از طریق كارآفرینی  1398/07/28
 478
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل این واحد دانشگاهی را دانشگاهی مسئله گرا و كارآفرین معرفی كرد و گفت: از ایده‌ها و صاحبان فكر استفاده شده و در یك سال و نیم گذشته حدود 320 نفر اشتغال جدید، ایجاد كرده‌ایم.
دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین مجموعه آموزشی استان اردبیل است  1398/07/24
 844
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: اکنون دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است و در استان اردبیل نیز این دانشگاه، بزرگترین مجموعه آموزشی استان محسوب می‌شود.
برگزاری مراسم افتتاحیه دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت هتلداری و گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی سرعین  1398/07/23
 565
مراسم افتتاحیه دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت هتلداری و گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سرعین برگزار شد.
انتصاب دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به عنوان سرپرست هیأت تکواندو استان  1398/07/23
 552
طی حکمی از سوی سیدمحمد پولادگر رئیس فدراسیون تکواندو جمهوری اسلامی ایران، فرهاد یوسفی اردبیلی به عنوان سرپرست هیأت تکواندو استان اردبیل منصوب شد.
دبیر كمیته ناظر بر نشریات دانشجویی استان اردبیل خبر داد؛ كارگاه نشریات دانشجویی در واحد اردبیل برگزار می‌شود  1398/07/17
 755
دبیر كمیته ناظر بر نشریات دانشجویی استان اردبیل با بیان خبر برگزاری كارگاه نشریات دانشجویی اظهار كرد: این كارگاه در آبان ماه 98 و برای فعالان نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل برگزار خواهد شد.
مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان اندیشه سلامت سبلان خبر داد؛ تولید ۲۱ داروی گیاهی در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل  1398/07/17
 637
مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان گیاهان دارویی اندیشه سلامت سبلان از تولید ۲۱ محصول برای بیماری‌های مختلف به‌صورت میکس گیاهی در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل خبر داد.
رسولی مطرح كرد: تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی به دانشگاه الگوی اسلامی ایرانی  1398/07/16
 644
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: باید بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب به یك دانشگاه الگوی پیشرفته اسلامی ایرانی تبدیل شویم.